Αφού ανοικτά εξέφρασε την επιθυμία της να παίξει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, και δέχθηκε τα πυρά όλου του καλλιτεχνικού κόσμου, σήμερα το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω με νέες της δηλώσεις. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, και ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο κορμί της.

Η Ελένη Φουρέιρα έριξε λάδι στη φωτιά καθώς δεν έφτανε που δήλωσε ότι θα ήθελε να πάει στην Επίδαυρο προκαλώντας τις τελευταίες μέρες σάλο αντιδράσεων, αυτή τη φορά το συνέχισε πηγαίνοντάς το ένα βήμα παρακάτω.

«Με ρώτησε ο δημοσιογράφος και είπα ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο. Δεν έχω δει τις αντιδράσεις, ήμουν στην Αυστραλία, πήγα στην Γερμανία μετά στην Κύπρο και τώρα γύρισα… Δεν έχω τέτοια θέματα, ούτε και κόμπλεξ.


Όταν κάποιος είναι ταλαντούχος και μπορεί, γιατί όχι; Τι άλλο να πω… Ήταν μια απλή ερώτηση και απάντησα μέσα από την καρδιά μου. Έχω κάνει και μαθήματα υποκριτικής και θα μου άρεσε να γίνει… Δεν υπάρχει στην τέχνη “stop”…».

Δείτε τη σελίδα της elenifoureira.gr, και στο facebook και στο instagram

Η πανέμορφη Ελένη έχει γεννηθεί στις 7 Μαρτίου 1987 (ηλικία 29), στο νομός Φιέρ, της Αλβανίας και διαπρέπει στην Ελλάδα αφού έχει αγαπηθεί και έχει γίνει ένα κορίτσι που αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για της καλλιτεχνικές της επιλογές, αλλά και για όλο το στιλ της μόδας που λανσάρει.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής με τη Ρούλα Πατεράκη, η οποία είναι γνωστή για τα έργα της πάνω στο αρχαίο δράμα. «Έκανες μαθήματα υποκριτικής με τη Ρούλα Πατεράκη, η οποία έχει μια μεγάλη παράδοση στο αρχαίο δράμα και την Επίδαυρο. Θα ήθελες να δοκιμαστείς και σε πιο ”δύσκολες” παραστάσεις;», ρωτήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Τι απάντησε; «Όλα στην ώρα τους. Με μια καλή πρόταση και πολλή δουλειά ίσως θα μπορούσα να παίξω αρχαίο θέατρο. Οφείλω όμως να είμαι έτοιμη για αυτό, διότι μια τέτοια δουλειά απαιτεί και την αντίστοιχη σοβαρότητα από εσένα. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω έναν τόσο δύσκολο ρόλο και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι σε κάποιο μαγαζί. Θέλω είμαι 100% εκεί αν συμβεί κάτι τέτοιο. Για μένα η Τέχνη δεν έχει όρια και δεν λέω ”όχι” σε τίποτα. Αν κάνεις κάτι κι αυτό αρέσει στον κόσμο, τότε μάλλον κάνεις καλά και προχωράς».

Δείτε την στις πιο όμορφες φωτογραφίες της καριέρας της:

foureira eleni 1foureira eleni 2foureira eleni 3foureira eleni 4foureira eleni 5foureira eleni 6foureira eleni 7foureira eleni 8foureira eleni 9foureira eleni 10foureira eleni 11foureira eleni 12foureira eleni 13foureira eleni 14foureira eleni 15foureira eleni 16foureira eleni 17foureira eleni 18foureira eleni 19foureira eleni 20foureira eleni 21foureira eleni 22foureira eleni 23foureira eleni 24foureira eleni 25foureira eleni 26foureira eleni 27foureira eleni 28foureira eleni 29foureira eleni 30foureira eleni 31foureira eleni 32foureira eleni 33foureira eleni 34foureira eleni 35foureira eleni 36foureira eleni 37foureira eleni 38foureira eleni 39foureira eleni 40foureira eleni 41foureira eleni 42foureira eleni 43foureira eleni 44foureira eleni 45foureira eleni 46foureira eleni 47foureira eleni 48foureira eleni 49

Δείτε την πριν και μετά από ορισμένες επεμβάσεις που έκαναν την εικόνα της πιο θηλυκή:

Δfoureira eleni 50foureira eleni 51foureira eleni 52foureira eleni 53foureira eleni 54foureira eleni 55foureira eleni 56foureira eleni 57