Spread the love


Πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα να καίγονται, το ούισκι να τρέχει, όλοι να ζούμε με διακοποδάνεια, 3 αυτοκίνητα και 2 σπίτια συν το λυόμενο εξοχικό. Αυτά υπόσχεται να αναβιώσει το τεράστιο πάρτυ της σελίδας “Παλιό ΠΑΣΟΚ-το Ορθόδοξο”.

Αν δεν ξέρετε αυτό το group στο facebook μάλλον χάνετε. Με πάνω από 24.000 likes, η ομάδα αυτή κάθε μέρα ανάβει το καντήλι στο ιστορικό παλιό ΠΑΣΟΚ, σε μια πανδαισία τρολαρίσματος αλλά και αγάπης για τις “πράσινες” εποχές που έχουν περάσει.

kantili

Η ομάδα ανεβάζει συνέχεια βίντεο, εικόνες, κολάζ και ατάκες από τις εποχές του ΠΑΣΟΚ με βασικό της σύνθημα το #andreazeis. Φυσικά ο ιστορικός ηγέτης του κινήματος Ανδρέας Παπανδρέου αποτελεί τον μικρό (και μεγάλο) ήρωα της ομάδας, η οποία θα κλείσει την χρονιά με ένα μεγάλο πάρτι.

Που και πότε; Στο κλαμπ Kookoo στο Γκάζι, (Ιάκχου 17) το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, με guest εμφάνιση τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο (τον Εθνικό μας Σταρ), ενώ μεγάλη εμφάνιση θα κάνουν οι Sonata Antarktika με άσματα ηρωικά αλλά όχι πένθιμα.

Οι υποσχέσεις για το event είναι μεγάλες, με “βροχή από δραχμές”, trash 80’s και 90’ς μουσική, αξέχαστα βίντεο από όλη την πράσινη εποχή. Δεν το χάνουμε!



Spread the love