Spread the love


Η Μιχαέλα Θεοδώρου είναι το κορίτσι που με την ερμηνεία της έκανε του κριτές του τηλεπαιχνιδιού «The voice» να της βγάλουν το καπέλο. Όμως οι αισθησιακές στιγμές της Κύπριας μας έκανε όλους να της πούμε ότι θα είναι η νικήτρια στις καρδιές μας.


Η όμορφη Μιχαέλα Θεοδώρου μέσα από την συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι μας έκανε να την λατρέψουμε, και όπως εξομολογείται η ίδια: «Κατάγομαι από την Κύπρο αλλά αυτήν την περίοδο μένω και σπουδάζω στην Σκωτία».

Ο λόγος που την έκανε να δηλώσει συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι τραγουδιού δεν ήταν άλλος από την μεγάλη της αγάπη για το τραγούδι. «Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με την μουσική και επίσης είναι ο τομέας που σπουδάζω.

Αυτή την περίοδο είναι σε σχέση, και μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός για αυτό και έχει τελειώσει Intermediate Grade στο μπαλέτο και Modern Jazz. Επίσης της αρέσει πολύ να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και να ασχολείται με αυτό, αφού δηλώνει φανατική οπαδός της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Είναι συνετό κορίτσι που δεν τις αρέσουν οι άσκοπες βόλτες. «Είμαι λίγο σπιτόγατα στην Σκωτία, όμως στην Κύπρο βγαίνω αρκετά, όχι κάπου συγκεκριμένα φτάνει να έχω καλή παρέα» είχε πει σε μια παλαιότερη συνέντευξή της.

Είναι υδροχόος στο ζώδιο, και αγαπημένος της προορισμός είναι η Σαντορίνη, αλλά στην ερώτηση για τους αγαπημένους της τραγουδιστές δεν μπορεί να απαντήσει με ευκολία.

«Λόγω επαγγέλματος θαυμάζω και εκτιμώ πολλούς καλλιτέχνες οπότε δύσκολο να ξεχωρίσω. Όμως idols για μένα είναι η Lady Gaga, Marina and the Diamonds, Sam Smith, Έλενα Παπαρίζου και Γιάννης Πάριος».

Σε σχέση με τους άντρες εκφράζει την άποψη ότι: «Είναι σημαντικό ο άντρας να ξέρει πως θα φερθεί σε μια γυναίκα. Δεν θα πω με κοιλιακούς ή κοιλίτσα γιατί δεν το θεωρώ κριτήριο. Να είναι ευγενικός και ειλικρινής, να έχει χιούμορ, και με τον τρόπο του να σου παρέχει ασφάλεια. Να μπορείς να τον εμπιστεύεσαι! Πιστεύω ότι ο σύντροφος σου μπορεί να είναι και ο καλύτερός σου φίλος. Αυτός που θα σε στηρίξει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου».

Όπως όλα τα κορίτσια έτσι και η Μιχαέλα Θεοδώρου έχει όνειρα, που θέλει να πραγματοποιηθούν, αυτό είναι και ο σημαντικότερος λόγος που επέλεξε να πάρει μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι τραγουδιού.. Θέλει, όπως είναι «να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να γίνω μια καταξιωμένη μουσικός-τραγουδίστρια.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τη σε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ακολουθούν:

Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου  Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου Μιχαέλα Θεοδώρου



Spread the love