Spread the love


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στην καγκελάριο Μέρκελ: «Για την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων η θέση μας στο κέντρο της Ευρώπης είναι αδιαπραγμάτευτη. Λέμε ένα ξεκάθαρο ‘Όχι’ στην επιστροφή στη δραχμή και όσους διακινούν τέτοια σενάρια».

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την συνάντησή του με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι, «η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης» και υποστήριξε ότι, «οι καθυστερήσεις και οι παλινωδίες της κυβέρνησης οδηγούν τους πιστωτές μας σε υπερβολικές απαιτήσεις».

Επίσης, υποστήριξε ότι, «η κοινωνία πληρώνει ακριβά τον λογαριασμό για την αποτυχία του κ. Τσίπρα να εφαρμόσει τις τολμηρές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα» και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως, δεν έχει κανένα σχέδιο για την ανάπτυξη της οικονομίας και την προσέλκυση επενδύσεων.

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ σχέδιο εθνικής ανάταξης και ανασυγκρότησης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και ανέφερε πως «η λιτότητα χωρίς προοπτική και η συνεχής αβεβαιότητα δεν αξίζουν στον ελληνικό λαό».

Αναφερόμενος στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, ο κ. Μητσοτάκης επέκρινε την κυβέρνηση λέγοντας ότι, «έχει προκαλέσει επικίνδυνες καταστάσεις με την ανικανότητα και την ιδεοληψία της».

Δείτε τον Κ. Μητσοτάκη στο twitter

 



Spread the love