Spread the love


Λοβέρδος: «Παίζω μπάσκετ με τον Μητσοτάκη και τένις με τον Άδωνι»

Άφησε για λίγο το κοστούμι και φόρεσε σορτσάκι και πήγε στο γήπεδο για να παίξει μπάσκετ. Ο λόγος για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο, του οποίου η αγάπη και η ενασχόληση με το άθλημα του μπάσκετ είναι γνωστή.

Στο περιθώριο της αθλητικής του δραστηριότητας , ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι:« Παίζω μπάσκετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και μάλιστα έχουμε διαπληκτιστεί. Μια φορά τον είχε μαλώσει ο Γιάννης Ιωαννίδης, γιατί ήθελε να παίζει περισσότερο. Επίσης, παίζω τένις με τον Άδωνι Γεωργιάδη».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας ότι: «Ο Βαρουφάκης είναι ένας κλόουν στα λόγια, στην εμφάνιση και στις πολιτικές του. Δεν έχει τσίπα. Δεν θέλω να τον βλέπω».

Δείτε τον στο facebook, το twitter, και στο site του

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό «Αγαπώ τον αθλητισμό όχι μόνο ως θεατής βέβαια. Γυμνάζομαι συστηματικά από μικρό παιδί και πάντα προτιμούσα τα ομαδικά αθλήματα. Παίζω μπάσκετ και ποδόσφαιρο με τις ομάδες της Βουλής, αλλά και με φίλους μου που προσπαθούμε να μαζευόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε. Ο αθλητισμός, εκτός του ότι κάνει καλό στην υγεία, καθαρίζει το μυαλό μου. Και αυτή είναι νομίζω η πιο σημαντική ωφέλεια του αθλητισμού για όλους μας».

Επίσης το 2015 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει: «Εγώ παίζω μπάλα, ο Αδωνις τένις».

Δείτε τον στο facebook, το twitter

Λοβέρδος

Λοβέρδος Λοβέρδος

Το 2016 ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι να παίζει τένις με τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, των Παραπολιτικών, οι δύο άνδρες έπαιξαν έναν αγώνα τέννις, που βρήκε νικητή τον Άδωνι Γεωργιάδη, απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό με 7-5.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και οι δύο ήταν αφοσιωμένοι στα σερβίς και στις άμυνες, διεκδικώντας επί ίσοις όροις τη νίκη, αφήνοντας την πολιτική κουβέντα για… μετά το παιχνίδι. Όπερ και εγένετο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει την εκτίμησή του απέναντι στον άνθρωπο που τον έφερε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, συζητούσε μαζί του για περισσότερο από μία ώρα τις πολιτικές εξελίξεις μετά το παιχνίδι.

Δείτε τον στο facebook και το twitter

Λοβέρδος

 

 



Spread the love