Spread the love


Η Ιρένε Τρόστ (Irene Trost) γεννήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, από πατέρα Ολλανδό και μητέρα Ελληνίδα. Ξεχειλίζει από ταλέντο αφού σε όποιο τηλεοπτικό show κι αν εμφανίσθηκε κέρδισε τις εντυπώσεις. Θαυμάστε τη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πανέμορφη Irene Trost, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μετά το «Your face sounds familiar 4» πάει για ακόμη ένα τηλεπαιχνίδι, το «Survival»..

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σπούδασε σχέδιο μόδας και styling, αλλά από την εποχή που θυμάται τον εαυτό της τη γοήτευαν τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Έτσι, ασχολήθηκε με τη μόδα, την υποκριτική και το τραγούδι.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση στο talent show του Alpha «Dream Show», αλλά ξεχώρισε με την συμμετοχή της στο talent show του Ant1 «Your face sounds familiar 4».

Ως τραγουδίστρια, ξεχωρίζει η συνεργασία της με πολλά γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως είναι ο Πάνος Κιάμος.

Μπορεί οι γονείς της να συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ολλανδία, όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε η Ιρένε, που όμως επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα όταν ήταν στην εφηβική ηλικία.

Σπούδασε σχέδιο μόδας και styling, αλλά τη γοήτευαν τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, και αυτός ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε με τη μόδα, την υποκριτική και το τραγούδι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Όλα» εκμυστηρεύτηκε ότι:

«Eίμαι από την Ολλανδία και εντελώς αδέσμευτος τύπος γιατί δεν έχω βρει αυτό που θέλω και δεν το ψάχνω τώρα. Μπορεί να έρθει, μπορεί και να μην έρθει. Έχω γνωρίσει πολλά καλά παιδιά αλλά δεν νιώθω ότι έχω βρει τον ιδανικό άνθρωπο».

«H αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ιδιαίτερη και δεν μου αρέσει η ωραιοπάθεια στον άνδρα. Είμαι πολύ αγοροκόριτσο μην με βλέπετε έτσι. Θέλω να έχει χιούμορ».

Απαντώντας πώς βρέθηκε στην Ελλάδα είπε ότι ο Ολλανδός πατέρας της ερωτεύτηκε την μητέρα τους σε ηλικία 18 ετών όταν σπούδαζαν στην Αγγλία. Ο πατέρας μου ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, όχι τόσο η μητέρα μου. Γεννήθηκα στην Ολλανδία αλλά μεγάλωσα στην Ελλάδα.

Αποκάλυψε ότι μένει μαζί με τους γονείς της από επιλογή «γιατί εκτιμώ πολύ τις παραδόσεις». «Είναι τόσο σκληρά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας που είναι ευλογία σήμερα να έχεις οικογένεια. Θέλω να χορτάσω τους γονείς μου».

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Iinstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost irene trost  irene trost



Spread the love