Spread the love


Ο Νίνο Ξυπολιτάς, μετά το χωρισμό του από την Χρυσή Βαρδινογιάννη ανέβασε μια φωτογραφία του στα social media που τον δείχνει αγνώριστο. Άφησε μούσι και η όψη του παραπέμπει σε «σκληρό» Κρητικό.

Όσο απίστευτος έμοιαζε ο γάμος του Νίνο Ξυπολιτά με την Χρυσή Βαρδινογιάννη , τόσο αναπάντεχος ήταν ο χωρισμός τους, αφού από τον Ιούνιο ζουν χωριστά.

Οι δικοί τους άνθρωποι θεωρούν ότι η απόφασή τους είναι προσωρινή, ωστόσο οι δυο τους, αν και δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου, ήδη κατοικούν σε διαφορετικά σπίτια.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίας οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες, αφού και οι δύο έχουν βάλει στην άκρη τις όποιες διαφορές τους για χάρη των δύο παιδιών τους. Στην πραγματικότητα το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο αντρόγυνο δεν το χωρίζει κάποιο αγεφύρωτο χάσμα. Λέγεται ότι απλώς βαρέθηκαν το «μαζί». Μόνο ως τραγική ειρωνεία μοιάζει το γεγονός ότι Αύγουστο (του 2011) επισημοποίησαν τη σχέση τους και Αύγουστο (του 2017) δημοσιοποιήθηκε η είδηση του διαζυγίου τους από το περιοδικό «Hello!».

Έτσι, ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής Νίνο «ανέβασε» φωτογραφία και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και πραγματικά τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Στην φωτογραφία του, αλλά και στο μικρό βιντεάκι εμφανίζεται με μακριά μούσια και μακριά μαλλιά και δεν αναγνωρίζεται εύκολα. Όλοι φανατιστήκαμε ότι μετά τον χωρισμό του άλλαξε την εμφάνισή του, αλλά όχι!

Δείτε το βιογραφικό του στη el.wikipedia.org

Ο Νίνο δεν άλλαξε την εικόνα του, αλλά μεταμορφώθηκε σε σέξι Κρητικό (ο Νίνο είναι από την Ρόδο) για τις ανάγκες του ρόλου που θα υποδυθεί στη νέα κινηματογραφική ταινία «The Bachelor 2».

Δείτε τον στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την φωτογραφία του που ακολουθεί, αλλά και το μικρής διάρκειας βίντεο που ανέβασε σε Instagram και Facebook:

Δείτε τον και σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» που μεταδόθηκε στις 8 Μαρτίου 2017:



Spread the love