Spread the love


Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η συζήτηση για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Τη συζήτηση άνοιξαν οι ερωτώντες βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ζητούν και τον έλεγχο του Πάνου Καμμένου. Την ίδια ώρα, τα κόμματα βρίσκονται σε θέσεις μάχης, αφού το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει στα ύψη.


Καμμένος στη Βουλή: Ουδείς μεσάζων για τη Σαουδική Αραβία

«Ακούστηκαν και γράφτηκαν απίστευτα πράγματα τις τελευταίες ημέρες. Το παραμύθι του ψεύδους και της κατασυκοφάντησης τελειώνει εδώ. Επί ένα μήνα έχετε επιδοθεί προσωπικά οι φερόμενοι δημοσιογράφοι- υπάλληλοι σε επιχείρηση κατασυκοφάντησης που φθάνει τα όρια εθνικής μειοδοσίας. Παρουσιάζετε μια καθ’ όλα νόμιμη υπόθεση ως διαφθορά, Ουδείς ενδιάμεσος, ουδείς μεσάζων. Είστε συνηθισμένοι από τις υποθέσεις που χειριζόσασταν εσείς. Γιατί δεν ζητήσατε τη σύγκληση της επιτροπής της Βουλής; Γιατί θέλατε να κατασκευάσετε σκάνδαλο.

Η υπόθεση είναι πολύ απλή. Εγινε μια προσφορά απαξιωμένων πυρομαχικών και την αποδεχθήκαμε. Επέλεξα να φέρω 66 εκατ. στα ταμεία του υπουργείου Οικονομικών. Δεν υπάρχουν εδώ απόρρητα έγγραφα. Σε όλα τα διαβαθμισμένα σας έχω δώσει πρόσβαση. Στηρίχθηκε όλη η υπόθεση σε μια καταγγελία του κ. Λοβέρδου για μια αναφορά ταξιάρχου. Δεν υπάρχει αναφορά ταξιάρχου. Εκλήθη σε απολογία. Τί λέει ο ταξίαρχος Παπαδάκης; Αγνοώ παντελώς οποιαδήποτε αναφορά σχετική, λέει ο ταξίαρχος Παπαδάκης. Δεν υπάρχει αναφορά, υπάρχει ένα υποκλαπέν μήνυμα από το κομπιούτερ του. Εκανε αναφορά ο κ.Λοβέρδος. Το περιστατικό είχε να κάνει με την προσπάθεια κάποιων να χαλάσουν τη συμφωνία. Στο γραφείο μου ήρθε ο εισαγγελέας της στρατιωτικής δικαιοσύνης. Εκλήθη εισαγγελέας για να δούμε εάν κάποιοι διακινούσαν απόρρητα» είπε στην παρέμβασή του ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι ο μεσάζων ήταν γνωστός από την εποχή Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Πριν από λίγο κατόπιν αιτήματος που έλαβα από το ΥΠΕΞ ο κ. Κωνσταντίνος Μητστοτάκης το ’88  αποφάσισε ότι η εθνική τράπεζα θα έδινε δάνειο στη Ρωσία για να πληρωθούν οι Ελληνες εξαγωγείς.
Το 1991 πήγε αποστολή στη Ρωσία μαζί με τον διοικητή της τράπεζας και μέσα στην αποστολή ήταν ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιο του. Οι οποίοι εισέπραξαν 67 εκατ. Ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ.
Να σηκώσει το χέρι του ο βουλευτής για να δούμε ποιοι έχουν σχέσεις με τον Παπαδόπουλο. Επειδή γελάνε στο ΠαΣοκ ξέρετε πού τον γνώριζαν στον υπουργείο τον κ. Παπαδόπουλο; Η κ. Γεννηματά τον πήγε το 2014
» είπε ο υπουργός Αμυνας.

«Γαλάζια» ομοβροντία εναντίον Καμμένου

Νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας δέχτηκε πυρά από τους ομιλητές της ΝΔ.

«Η ΝΔ θεωρεί ότι οι συμφωνίες εκποίησης στρατιωτικού υλικού δεν βασίζονται σε διακρατική συμφωνία όπως ψευδώς διαβεβαίωσε ο Πάνος Καμμένος. Πρόκειται για συμφωνία που υπεγράφη με μεσάζοντα» είπε ο βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας, λέγοντας πως ο υπουργός Άμυνας «εξαπάτησε τη Βουλή».
«Πρόκειται για συμφωνία αίσχους. Για θλιβερή, σκοτεινή και δυσάρεστη υπόθεση» πρόσθεσε, ο κ. Τασούλας, λέγοντας πως «ζητάμε από τον πρωθυπουργό να ενεργήσει αναλόγως και με πράξεις».

«Ούτε για κείμενο συμβάσεως για τυρόπιτες σε ΚΨΜ (Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδος) δεν είναι αυτή η συμφωνία» είπε από την πλευρά του ο βουλευτής Λακωνίας, Αθανάσιος Δαβάκης, αναφερόμενος στην συμφωνία με την Σαουδική Αραβία.

«Δεν θα απαντήσω σε καμία επί του προσωπικού αναφορά που μπορεί να κάνει για μένα ο κ. Καμμένος για να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι έχει συμβεί» είπε, από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Μας παραπλανήσατε εκ λάθος ή εκ δόλου για να τα αρπάξετε;» ρώτησε τον κ. Καμμένο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος πρόσθεσε: «Εφόσον το έγγραφο είναι από το 2016 γιατί δεν μας ενημερώσατε τον Ιανουάριο του 2017 στην Επιτροπή ότι σε αυτή την υπόθεση έχουν ζητήσει να εκπροσωπούνται από έναν έλληνα ονόματι Βασίλειου Παπαδόπουλου, όπως ισχυριστήκατε;». Ο ίδιος, κάλεσε τον κ. Καμμένο «να αφήσει τις αστειότητες και να πάμε στην ουσία» και επικαλέστηκε τον κ. Παναγούλη, ο οποίος «μίλησε για καραμπινάτη υπόθεση μίζας».

Άδωνις: Μας παραπλανήσατε εκ λάθους ή εκ δόλου για να τα αρπάξετε;

«Είμαστε εδώ για ένα εξαιρετικό θέμα. Δεν θα απαντήσω σε καμία επί του προσωπικού αναφορά. Σήμερα ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο υπουργός απέδωσε τη διαρροή του εγγράφου σε έναν πρώην πράκτορα. Αυτό ανακοίνωσε μέσω tweet στον ελληνικό λαό. Η πρώην συνάδελφός σας και των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στον ελληνικό λαό ένα mail “τηλεφώνησέ μου”», είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Και συνέχισε λέγοντας:

  • Αρα ας αφήσουμε τις αστειότητες και ας πάμε στην ουσία.
  • Ο κ.Παναγούλης έκανε χθες μία δήλωση. Πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση μίζας. Να δούμε αν πήγε ο υπουργός Πάνος Καμμένος ή κάποιος άλλος πήγε να τα αρπάξει χοντρά
  • Παραπλανήσατε τη Βουλή και όχι μόνον εμένα που έδωσα την ψήφο μου. Παραπλάνησε και τον κ.Φίλη. Κύριε Φίλη θα δίνατε την ψήφο σας αν ξέρατε για τον Παπαδόπουλο; Μόνο το ΚΚΕ είπε όχι. Ολοι του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν μια χαρά.
  • Ενδεχόμενη απόπειρα λαθρεμπορίου και μίζας
  • Εφόσον το έγγραφο είναι το Μάιο του 2016 και η συνεδρίαση της επιτροπής έγινε τον Ιανουάριο του 2017
  • Θα ήταν ίδια η ψήφος μας αν είχαμε μάθει για την ύπαρξη του κ.Παπαδόπουλου;
  • Μας παραπλανήσατε εκ λάθους ή εκ δόλου για να τα αρπάξετε;
  • Υπογράψατε μία συμφωνία για 300.000 βλήματα 66 εκατ ευρώ, όμως οι Σαουδάραβες ζήτησαν 100.000 βλήματα, άρα εσείς θα παραδίδατε στον Παπαδόπουλο 200.000 βλήματα επιπλέον. Και ο λαθρέμπορος Παπαδόπουλος θα έβαζε σε εμπόλεμη ζώνη 200.000 βλήματα, τα οποία κοστολογούνται 150 εκατομμύρια ευρώ στη μαύρη αγορά.

Δείτε τις αναφορές του Αδωνι Γεωργιάδη σε ενδεχόμενες μίζες απο την πώληση του πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία:

Παρέμβαση βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ, Αθανάσιου Δαβάκη

Η ΝΔ ελέγχει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα των 300.000 μη αναγκαίων βλημάτων για πώληση στη Σαουδική Αραβία.

  • Τον Μάιο 2016 κατατέθηκε επιστολή σμηνάρχου της ΣΑ . Η επιστολή αυτή που έχουμε στα χέρια μας δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου δεν ξέρουμε ποιος την παρέλαβε ούτε που φυλάσσεται. Έχετε προσωπική αλληλογραφία με σμήναρχο; Αναφέρετε σε εσάς ο σμήναρχος
  • Υπάρχει έγγραφο της Σαουδικής Αραβίας που ενδιαφέρεται για τα βλήματα.
  • Τα 300.000 βλήματα είναι πάρα πολλά για να τα πάρει ένα κράτος σαν την Σαουδική Αραβία και με το ειρωνικό ύφος μου είπατε τι με νοιάζει τι θα τα κάνουν, εγώ θέλω να τα διώξω.
  • Στις 13 Ιουλίου υπογράφεται η σύμβαση. Εάν διαβάσει κάποιος το κείμενο της συμβάσεως δεν είναι ούτε για προμήθειες σε ΚΨΜ.
  • Ο υπουργός Εξωτερικών σας είπε θεωρούμε σημαντικό να υποβληθεί από την Σαουδική Αραβία αποδεικτικό της παραλαβής του οπλισμού. Θα ήταν σκόπιμη η άποψη της ΕΥΠ για την εν λόγω εταιρεία.

Παρέμβαση Κώστα Τασούλα, πρώην υφυπουργού Αμυνας

  • Η ΝΔ θεωρεί ότι οι συμφωνίες εκποίησης στρατιωτικού υλικού που ελήφθη από έγκριση της επιτροπής εξοπλισμών δεν βασίζεται σε διακρατική συμφωνία όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός άμυνας αλλά έγινε με μεσάζοντα που απαγορεύεται από το νόμο.
  • Πώς μάθαμε ότι εξαπάτησε τη βουλή;
  • Το μάθαμε γιατί ο κ. Καμμένος προσέλαβε ανώτατο αξιωματικό του στρατού διατάσσοντας την προσωρινή κράτηση στο γραφείο του.
  • Ο εν λόγω αξιωματικός υπέβαλε ένα υπόμνημα το οποίο διέρρευσε και πληροφορηθήκαμε όλα αυτά τα γεγονότα.
  • Τι είναι αυτή η συμφωνία;
  • Οι ένοπλες δυνάμεις τη χώρας αποφάσισαν να εκποιήσουν εύχρηστο αλλά πλεονάζον στρατιωτικό υλικό. 300.000 φυσίγγια και 1.700 βόμβες.
  • Οι διαβεβαιώσεις που είχαμε ήταν ότι πρόκειται για διακρατική συμφωνία. Αυτή δεν επιτρέπει διαμεσολάβηση μεσάζοντα, πράκτορα, ή διαμεσολαβητού.
  • Οι διαβεβαιώσεις του υπουργού δεν περιελάμβαναν μόνο την περιγραφή αλλά έδωσαν και τον ορισμό της διακρατικής συμφωνίας.
  • Στη συνεδρίαση που αποφασίσαμε εκτάκτως τις 1.700 βόμβες που η ΝΔ έδωσε την ψήφο της, ο κ. Βίτσας απαντώντας σε ερωτήματα είπε: Αρα δεν μπορούμε να κάνουμε συναλλαγή που δεν είναι κράτος, οι υπογραφές πρέπει να είναι κρατικών παραγόντων.
  •  Εχει σημασία για λόγους διαφάνειας και διπλωματικούς, για αυτό έχει σημασία η επιμονή στη διακρατική συμφωνία.
  • 12 Ιανουαρίου 2017: Η επιτροπή εξοπλισμών ενέκρινε την εκποίηση 300.000 φυσιγγίων με διακρατική συμφωνία. Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι είμαστε σε συμφωνία με την Σαουδική Αραβία πήγε στα 66 εκατ. ευρώ αλλά δεν υλοποιήθηκε.
  • Ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος που εμφανίστηκε μετά ως μεσάζων, ένα μήνα μετά την κρίση ότι αυτά περισσεύουν είχε υποβάλλει αίτημα για 300.000 σφαίρες για το κράτος της Ιορδανίας που τότε χαρακτήριζε πελάτη του.
  • Ξέρουμε ότι υπάρχει αόριστη ασαφής εξουσιοδότηση από αναρμόδιο συνταγματάρχη της Σαουδικής Αραβία που τον εξουσιοδοτούν να διαπραγματεύεται για εξοπλισμούς της Σαουδικής Αραβίας.
  • Δεν έπεισε το χαρτί την επιτροπή εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ και μαθαίνει ότι οι Αραβες δεν έχουν ιδέα για τον συγκεκριμένο και ότι επιθυμούν διακρατική συμφωνία.
  • Φθάνουμε στις 13 Ιουνίου. Η γενική διεύθυνση δεν πείστηκε ότι είναι κρατικός αξιωματούχος. Ο κ.Καμμένος καλεί τον αξιωματικό και μετά φεύγει για Θεσσαλονίκη όπου υπογράφει συμφωνία με ιδιώτη για τη μεταβίβαση φυσιγγίων.
  • Τα στελέχη της διεύθυνσης εξοπλισμού περιγράφουν την ιστορία ότι έψαχναν για αξιωματούχο και υπεγράφη με ιδιώτη.
  • Ο κ.Καμμένςο στις 20 Σεπτεμβρίου απαντά ότι οι Αραβες δεν τήρησαν τη συμφωνία μέχρι την 1η Οκτωβρίου
  • Ο κ. Καμμένος υφάρπαξε την έγκριση της επιτροπής, έκανε συμφωνία με ιδιώτη, δεν προχώρησε γιατί προφανώς ο μεσάζων δεν εκπροσωπεί το κράτος της Σαουδικής Αραβίας.
  • Καταχράστηκε αυτών των στοιχείων, υπονομεύοντας τη λειτουργία της επιτροπής.
  • Συμφωνία με μεσάζοντας, αίσχους και ζητάμε από τον Τσίπρα να ενεργήσει αναλόγως, με πράξεις.
  • Γιατί αλλιώς θα θεωρήσουμε ότι η τοποθέτηση του Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ δεν ήταν αντάλλαγμα από Τσίπρα αλλά ανταμοιβή.

Παρέμβαση Γιώργου Κουμουτσάκου

  • Ενέργειες παραλείψεις του Καμμένου υποχρεώνουν την βουλή να ασχοληθεί με μια σκοτεινή υπόθεση.
  • Εικόνα θλιβερή, παρακμής.
  • Για για κερδίσει ένας λαθρέμπορες μεσάζων εξαπατάται η βουλή
  • πλεονάζον πολεμικό υλικό που θα μπορούσε να πωληθεί παραμένει στις αποθήκες, γιατί ποιος θέλει να συνεργαστεί με την Ελλάδα στον αμυντικό τομέα;
  • αυτό ακυρώνει το επιχείρημα
  • θράσος των υπουργών να διασύρουν αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.
  • Ο πρόξενός μας στο Ριάντ ήταν να ενημερώσει ότι οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας δεν γνώριζαν και δεν ήθελαν τον κ. Παπαδόπουλο.
  • Αυτόν τον άνθρωπο σπεύσατε να απαξιώσετε.
  • Μην αρνηθείτε ότι παρεμβήκατε στο ΥΠΕΞ.
  • Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουμε να κάνουμε μια βαριά υπόθεση διαφθοράς.
  • Κυρίες και κύριοι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρότερο, βαθύτερο και ευρύτερη. Ξεπερνά την έννοια του σκανδάλου.
  • Εχουμε δεχθεί πρωτόγνωρο αριθμό παραβιάσεων.
  • Ενώ αυτά συμβαίνουν στην ασφάλεια η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ βυθίζεται σε κατάσταση ανυποληψίας.
  • Η συνολική στάση του υπουργού επιβεβαιώνει αυτό που όλοι ξέρουν: Δεν δύναται, δεν μπορεί, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη σοβαρότητα της αποστολής του.
  • Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι ο υπουργός άμυνας είναι μικρός για τη θέση του αλλά τον κρατά γιατί τους κρατά στην εξουσία.
  • Το τίμημα είναι μεγάλο για τη χώρα.

Παρέμβαση Σίμου Κεδίκογλου

  • Ξέρετε καλά ότι η λέξη μεσάζοντας έχει μια αρνητική διάσταση στην κοινή γνώμη αφού ο τρόπος πληρωμής είναι η μίζα.
  • Ο κ. Καμμένος έκανε καριέρα κηρύσσοντας τον ανελέητο διωγμό των μεσαζόντων.
  • Γιατί χρειαζόταν ο μεσάζοντας;
  • Γιατί έπρεπε ντε και καλά να είναι ο συγκεκριμένος μεσάζοντας και μάλιστα να γίνει εθνικός μεσάζοντας;
  • Τι είχε που έπρεπε να γίνουν τα πάντα για να πάρει τη δουλειά;
  • Το αποκορύφωμα είναι ότι χάσατε τους αγοραστές επειδή δεν τον ήθελαν.
  • Μαθαίνουμε ότι ετοιμάζατε συμπαραγωγές στα ΕΑΣ.
  • Γιατί χρησιμοποιήσατε τον κ. Παπαδόπουλο;
  • Γιατί υπογράψατε με την εταιρεία του ενώ γνωρίζατε ότι δεν εκπροσωπούσε την Σαουδική Αραβία;
  • Γιατί εξαπατήσατε την αρμόδια επιτροπή της βουλής;
  • Γνωρίζατε ότι η Σαουδική Αραβία ποτέ δεν εξουσιοδοτεί μεσάζοντες στις διακρατικές συμφωνίες;
  • Ελέγξατε αν είναι νόμιμος;
  • Στο ΚΥΣΕΑ τέθηκε θέμα πληρεξουσιότητας.

Παρέμβαση Κωνσταντίνου Τσιάρα

  • Επιχειρήθηκε μετατόπιση συζήτησης από τη συμφωνία στα απόρρητα έγγραφα.
  • Σε μια διακρατική συμφωνία υπάρχουν απόρρητα σημεία; Δεν μπορούν να τα δουν οι βουλευτές της επιτροπής εξοπλισμών;
  • Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο κ. Παπαδόπουλος είναι μεσάζων ή πληρεξούσιος της Σαουδικής Αραβίας; Δεν γνωρίζετε ότι είναι ισλαμικό κράτος ότι όλα καθαρίζονται από τη Σαρία άρα δεν μπορεί να το εκπροσωπεί κανείς αλλόθρησκος ή αλλοεθνής.
  • Ηρθε η επιτροπή στα τέλη Αυγούστου αλλά δεν έγινε η πώληση γιατί ο κ. Καμμένος ήθελε η πώληση να γίνει μέσω του κ. Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η απάντηση Καμμένου

  • Ακούστηκαν απίστευτα πράγματα, έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα.
  • Το παραμύθι ψεύδους κατασυκοφάντησης τελειώνει εδώ.
  • Απόδειξη του αδιεξόδου της ΝΔ.
  • Φάνηκε η διαφορά μεταξύ των ομιλητών. Κάποιους από αυτούς πωλητών βιβλίων των Ναζί θα τους πάω στη δικαιοσύνη.
  • Είναι διακρατική συμφωνία δεν υπάρχει μεσάζων.
  • Προφανώς είστε συνηθισμένοι από τις διεφθαρμένες πολιτικές που ασκούσατε εσείς.
  • Πρώτη φορά βλέπω διαφθορά σε πώληση.
  • Γιατί δεν ζητήσατε σύγκληση της επιτροπής άμυνας;
  • Γιατί θέλετε να κατασκευάσετε σκάνδαλο.
  • Μετατρέψατε τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα υπεράσπισης του κουμπάρου της κυρίας Μπακογιάννη.
  • Ως υπουργός επέλεξα να φέρω 66 εκατ. Ευρώ στα ταμεία.
  • Δεν υπάρχουν απόρρητα έγγραφα.
  • Σε όλα τα διαβαθμισμένα έγγραφα σας έχω δώσει πρόσβαση.
  • Δεν υπάρχει αναφορά ταξιάρχου.
  • Υπάρχει υποκλαπέν από το κομπιούτερ του σύνολο μηνυμάτων τα οποία ο κ. Λοβέρδος τα έκανε αναφορά και συ ζητάμε επί ένα μήνα μια αναφορά που ο ίδιος δεν την κατέθεσε.
  • Στο γραφείο μου ήρθε ο εισαγγελέας στρατιωτικής δικαιοσύνης αν κάποιοι διακινούν χαρτιά για να γίνει χαρτοπόλεμος.
  • Εκλήθη εισαγγελέας για να δούμε αν κάποιοι διακινούσαν απόρρητα.
  • Το συγκεκριμένο απόρρητο έφυγε από τη συγκεκριμένη διεύθυνση.
  • Ο πρόξενος και ο πρέσβης επέμειναν ότι ο Παπαδόπουλος δεν ήταν εκπρόσωπος. Ζητήσαμε από στρατιωτικό ακόλουθο να πάρει τα έγγραφα και να ζητήσει αν είναι γνήσια ή όχι. Και η απάντηση ήταν ότι είναι γνήσια και ισχύει η εκπροσώπηση Παπαδόπουλου.
  • Σε ότι αφορά στον κ. Παπαδόπουλο. Το μόνο που ξέραμε είναι ότι εκπροσωπούσε τη Σαουδική Αραβία. Ελέγχθηκε πολλαπλώς και ως προ το ποινικό του μητρώο και ως προς τις άδειες.
  • Καταθέτω πιστοποιητικά και άδειες.
  • Αυτά όμως αφορούν τη Σαουδική Αραβία
  • Ναι, τον ξέρω τον κ. Παπαδόπουλο, από τον κ. Μητσοτάκη.
  • Πριν από λίγο κατόπιν αιτήματος που έλαβα από το ΥΠΕΞ ο κ. Κωνσταντίνος Μητστοτάκης το ’88  αποφάσισε ότι η εθνική τράπεζα θα έδινε δάνειο στη Ρωσία για να πληρωθούν οι Ελληνες εξαγωγείς.
  • Το 1991 πήγε αποστολή στη Ρωσία μαζί με τον διοικητή της τράπεζας και μέσα στην αποστολή ήταν ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιο του. Οι οποίοι εισέπραξαν 67 εκατ. Ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ.
  • Να σηκώσει το χέρι του ο βουλευτής για να δούμε ποιοι έχουν σχέσεις με τον Παπαδόπουλο.
  • Επειδή γελάνε στο ΠαΣοκ ξέρετε πού τον γνώριζαν στον υπουργείο τον κ. Παπαδόπουλο; Η κ. Γεννηματά τον πήγε το 2014.
  • Πριν από μια εβδομάδα για να καταλάβετε ποιοι είναι πίσω από την επίθεση. Πριν από ένα μήνα έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου.
  • Σήμερα εκλήθη από τη δίωξη.
  • Ο καλών είναι ο κ. Πατεράκης που φωτογραφίζεται με τον Αδωνι.
  • Πηρε τηλ από την εταιρεία του και σήμερα εξετάζεται από την αντιτρομοκρατική.
  • Είναι αυτός που τον κατηγορούν ως μεσάζοντα για τα υποβρύχια, είναι μέρος της συμμορίας που σήμερα εσείς εξυπηρετείτε.
  • Και νομίζετε ότι θα φοβηθούμε τους μπράβους των αφεντικών σας ή τα παραδεισένια λεφτά σας.
  • Οσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο μεγαλύτερη θα είναι η συνοχή της.
  • Κ. Κεδίκογλου ήσασταν το δεξί πόδι του κ. Τσοχατζόπουλου.
  • Κάποτε πωλούσαμε χωρίς διακρατικές συμβάσεις

Πηγή Iefimerida.gr



Spread the love