Spread the love


H γνωστή τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα ξέσπασε με μία ανάρτηση στο Facebook με αφορμή τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση σε κορυφαίες σταρ του Χόλιγουντ από τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν, αποκαλύπτει ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα, ενώ προειδοποιεί για μεγάλες αποκαλύψεις.

Μια σοκαριστική και αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε η Μάρω Λύτρα αρκετά χρόνια αφού έφυγε από την Ελλάδα και σταμάτησε την σταδιοδρομία της στο τραγούδι για τον Καναδά, όπου ζει εδώ και χρόνια μόνιμα.

Αποκαλύπτει μια άγνωστη στο ευρύ κοινό περιπέτεια η οποία της στοίχισε ιδιαίτερα τόσο σε προσωπικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, και τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλύψει.

Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε όλοι μέσα από το «Fame Story» εντελώς ξαφνικά πριν από μερικά χρόνια και ενώ έδειχνε να έχει επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, εγκατέλειψε τη χώρα και τις πίστες και επέστρεψε στον Καναδά όπου μεγάλωσε και ζει η οικογένειά της, χωρίς καμία εξήγηση αλλά με έκδηλη θλίψη και πικρία.

Φαίνεται όμως πως ήρθε ο καιρός να αποκαλύψει, όπως αφήνει να εννοηθεί η συγκεκριμένη ανάρτησή της αφού ταλαιπωρήθηκε πολύ όσο καιρό βρισκόταν στην Ελλάδα, και προσπαθούσε να καθιερωθεί ως τραγουδίστρια.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση σε κορυφαίες σταρ του Χόλιγουντ από τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουέινστάιν, η Μάρω Λύτρα, απευθυνόμενη στον άνθρωπο που προφανώς έκανε ακριβώς το ίδιο σε εκείνη, τον προειδοποιεί για τις προθέσεις της.

Διαβάστε τι έγραψε στην ανάρτησή της:

«Ο Γουέινστάιν είναι ένα απόβρασμα. Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς, αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Είχες πει με κακεντρέχεια «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου, εδώ είσαι ένα τίποτα». Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα, τώρα που θα μιλήσω. Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό».

Μάλιστα το συνέχισε, με νεότερη ανάρτηση: «Θέλω λεφτά. Θέλω να πω την ιστορία μου, θέλω να πω την ιστορία μου και θα το κάνω»..

Δείτε την Μάρω Λύτρα στο προφίλ της  Facebook την σελίδα της Facebook και στο Instagram

Δείτε ακόμη τη Μάρω Λύτρα σε  συνέντευξη μέσω skype στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2Night Show» που αναφέρθηκε στο Fame Story, στον λόγο που έφυγε από την Ελλάδα.



Spread the love