Spread the love


Υπήρξε πρωταθλήτρια κολύμβησης και έτσι στη φωτογράφισή της με μαγιό στην πισίνα για τις ανάγκες της συνέντευξης στο περιοδικό Down Town, ένιωθε πολύ άνετα, καθώς βρισκόταν στο φυσικό της χώρο πριν μεταπηδήσει στην πολιτική.

Ο λόγος για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών, στο Ζάππειο και μίλησε για την πολιτική αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η δήλωσή της στο περιοδικό: «Το 2017 θα είμαστε μια κανονική χώρα» αναμένεται να συζητηθεί.

eleni aylontiti syriza 4

Σε ερώτηση για αν το κοιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού, η κ. Αυλωνίτου απάντησε: «Ήμουν πολύ κουρασμένη καθώς τα τελευταία δύο 24ωρα βρισκόμουν καθημερινά στη Βουλή τουλάχιστον 12 με 14 ώρες και χρειαζόμουν ύπνο. Παρόλα αυτά ήμουν σε υπερένταση και δεν κατάφερα να κοιμηθώ πολύ καλά».

eleni aylontiti syriza 3

Για το αν ένιωθε τύψεις απέναντι στον ελληνικό λαό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατηγορηματική: «Ένιωθα πολύ καλά ότι έχουμε κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Η ελληνική κυβέρνηση έκανε μια συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, έχουμε τηρήσει τις δεσμεύσεις μας και είμαστε έτοιμοι για να προχωρήσουμε μπροστά μαζί με την ελάφρυνση του χρέους».

eleni aylontiti syriza 2

Σχετικά με την επιλογή της να πάει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Πήγα μία φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κ. Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει διά τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω σε εκπομπή της. Θα περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της».

eleni aylontiti syriza 1



Spread the love