Spread the love


Δεν δώσαμε εμείς φθηνά το Ελληνικό, αλλά οι προηγούμενοι, υποστηρίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, γιατί η απόφαση δεν ήταν αυτής της κυβέρνησης, αλλά της προηγούμενης.

Στην παραδοχή πως το Ελληνικό πουλήθηκε πολύ φθηνά προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η απόφαση δεν ήταν αυτής της κυβέρνησης, αλλά της προηγούμενης, που δέσμευσε με την υπογραφή της την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενη στην πώληση του Ελληνικού, αλλά και τις αντιδράσεις του Χρήστου Σπίρτζη, η κα Καρακώστα ανέφερε σε δηλώσεις της στο Mega:

«Δεν κλαίει κανείς. Όποιος ασχολείται με την πολιτική ξέρει να βάζει τα πράγματα σε μία ζυγαριά και να λέει, τι θα ήθελα και τι μπορώ να κάνω. Οι αγώνες που κάναμε ήταν για να μην υπάρξει υπογραφή».

«Είναι σαφές ότι το δώσαμε φτηνά το Ελληνικό, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά δεν το δώσαμε εμείς, το έδωσαν οι προηγούμενοι», συμπλήρωσε.

«Η χώρα είναι σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να πούμε στους δανειστές »πάρτε τα 900 εκατ., θα κάνουμε το Ελληνικό όπως θέλουμε με τη μελέτη του Πολυτεχνείου», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει τα περισσότερα.

«Θα πληρώνουμε ρήτρες για άρση προηγούμενων συμφωνιών, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το δυνατόν περισσότερο ή θα πάμε στην άκρη και θα τους αφήσουμε να κυβερνήσουν ξανά; Αυτές είναι οι επιλογές που έχουμε», συμπλήρωσε.



Spread the love