Spread the love


Στοιβαγμένους σε όχημα τύπου βαν εντόπισαν αστυνομικοί 27 αλλοδαπούς, 13 εκ των οποίων ανήλικοι, αποκαλύπτοντας έτσι τη δράση συμμορίας που τους προωθούσε στο εξωτερικό, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης, περιπολούντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν όχημα που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Ευόσμου, παρατηρώντας ταυτόχρονα μεγάλη καθίζηση που είχε υποστεί από υπερβολικό φορτίο. Άμεσα, το όχημα ακινητοποιήθηκε προκειμένου να ελεγχθεί. Κατά τον έλεγχο ο 33χρονος άντρας αγνοούσε σχετικές οδηγίες των αστυνομικών, ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν οι 27 αλλοδαποί.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες παρέλαβαν από σημείο κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης τους αλλοδαπούς,προκειμένου να τους μεταφέρουν στην Σερβία, όπου έκαστος θα κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.



Spread the love