Spread the love


Δείτε την μητέρα του πρωθυπουργού Αρίστη Τσίπρα, σε αποκλειστικές φωτογραφίες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όταν η μηχανή του Βαγγέλη Ρασσία την στόχευσε, κι αυτή δεν αρνήθηκε. Οι καθημερινοί άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

Ο Βαγγέλης Ρασσίας θυμάται από εκείνη τη μέρα, γιατί η κ. Αρίστη Τσίπρα δεν ξανά φωτογραφήθηκε, και όλες οι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι δικές του.

Ήταν πριν 1 χρόνο, 14 Ιουλίου τού 2015.. Ημέρα τής Γαλλικής επανάστασης, 10 μέρες πριν ο Αλέξης Τσίπρας είχε προσπαθήσει να κάνει την δική του επανάσταση με το δημοψήφισμα… με αποτέλεσμα όχι των αποκεφαλισμό των Ευγενών τής Γαλλικής αριστοκρατίας αλλά τον αποκεφαλισμό τής μεσοαστικής τάξης τής Ελλάδας..

”Σε θέλω για ένα θέμα” μου είπε η Ανθή Βούλγαρη στο τηλέφωνο. Την ρώτησα περί τίνος επρόκειτο…”Είναι για τα Παραπολιτικά, θα σου πω όταν συναντηθούμε”. Με το Smart τής Ανθής φτάσαμε στην Δροσιά.

”Κάπου εδώ πρέπει να μένει η μητέρα τού Αλέξη Τσίπρα” μου είπε ψάχνοντας. Παρκάραμε έξω από μία παλιά βίλα και η Ανθή χτύπησε έτσι, απλά το κουδούνι τής εξώπορτας! Μετά από λίγο μία καλοσυνάτη κυρία βγήκε στην είσοδο τής βίλας και μας ρώτησε τι θέλουμε.

Με την χαρακτηριστική αφοπλιστικότατα της η Ανθή τής είπε: ”Για σας είστε η κυρία Τσίπρα;”

”Μάλιστα”τής απάντησε. ”Είμαστε δημοσιογράφοι και θέλαμε να μάθουμε αν βλέπετε τον Αλέξη και πώς νιώθετε τώρα πού έχει τόσες ευθύνες….”

”Περάστε μέσα μην κάθεστε έξω στην πόρτα”…μας απάντησε χαμογελώντας.

Μας άνοιξε την καγκελόπορτα και η συνέντευξη ξεκίνησε…. η κυρία Αρίστη Τσίπρα στο κεφαλόσκαλο εμείς 5 σκαλιά πιο κάτω.

Κάποια στιγμή μας είπε: ”Θα σας έλεγα να περάσετε μέσα να σας κεράσω έναν καφέ αλλά με την ιδιότητα πού έχετε έρχομαι σε δύσκολη θέση….”

Φυσικά δεν γνώριζε ότι την απαθανάτιζα, ήταν μία δύσκολη στιγμή, είχα απέναντι μου έναν απλό άνθρωπο πού η εξουσία τού γιου της δεν την είχε επηρεάσει στην καθημερινότητα της.

Ήταν η μάνα πού χαιρόταν και νοιαζόταν για το παιδί της, που οι ιστορικές συγκυρίες τον οδήγησαν να έχει τα ηνία τής χώρας στην πιο κρίσιμη περίοδο τής ιστορίας της μετά τον πόλεμο.

Η συνομιλία κράτησε 10 λεπτά. Ευγενικά μας είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει άλλο. Την αποχαιρετήσαμε ευχαριστώντας την. Ακόμα αναρωτιέμαι πώς δέχθηκε να μας ανοίξει την πόρτα και να μας μιλήσει. Ίσως οι απλοί άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν όπως η γλυκύτατη Αρίστη Τσίπρα.

Δείτε ακόμα ένα αποκλειστικό θέμα, σε όλες τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα

Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα Αρίστη Τσίπρα

Ο Βαγγέλης Ρασσιάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες φωτογράφους.
Αρίστη Τσίπρα

Στον φακό του αποθανατίστηκαν πάμπολοι διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Robert De Niro, Uma Thurman, Akira Kurosawa, Krzysztof Kislovsky, Roman Polanski, Sigourney Weaver, Brigitte Nielsen και όλοι μα όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες, επιστήμονες και πολιτικοί.

Δείτε δουλειά του εδώ: vangelisrassias.500px.com

Σεμινάρια: facebook   Δείτε την σελίδα του: facebook

Δείτε περισσότερα εδώ: parapolitika.gr



Spread the love