Spread the love


Ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά τον θάνατο της πρώην συζύγου του,  χαμογέλασε ξανά, αφού ο έρωτας του έκλεισε το μάτι. Έτσι, παρουσίασε τη νέα του σύζυγο, που την ακούσαμε να μιλάει με πολλή αγάπη γι αυτή τη σχέση.

Η Ντορίτα Πετρατζά έμελλε να είναι η γυναίκα που θα γίνει η δεύτερη σύζυγος του Ηλία Μαμαλάκη, για να ζήσουν μαζί όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη και αφοσίωση.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» μαζί με την σύζυγό του Ντορίτα Πετρατζά και τον γιο τους Παναγιώτη.

«Όταν είδα τα μάτια του βουρκωμένα συγκινήθηκα, μίλησε στην ψυχή μου», λέει η Ντορίτα Πετρατζά για την γνωριμία τους. Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρέθηκε ξαφνικά με τρία παιδιά στην οικογένεια και ο ίδιος τονίζει ότι «αγαπηθήκαμε με αυτά τα παιδιά».

Ο αγαπημένος chef αποδεικνύει πως όταν θέλεις μπορείς να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μόνο για σένα.

Ο γάμος τους είχε γίνει το 2012, στην εκκλησία του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Εκάλη και το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ξανά ευτυχισμένος και ήρεμος στην προσωπική του ζωή.  Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά, η Ντορίτα Πετρατζά, είναι υψηλό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στο παράρτημα της Νέας Ερυθραίας, είναι περίπου 50 χρόνων και έχει τρία παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους της.

Δείτε τον Ηλία Μαμαλάκη στο facebook

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love