Spread the love


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, την έκθεση “Αυτοκίνηση 2016” επισκέφθηκαν πάνω από 77.000 φίλοι του αυτοκινήτου!

Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ, που επιβεβαιώνει την αγάπη των Ελλήνων για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία.

3d1aa62f788dbca4b86c01cdd8598e57

Η φετινή διοργάνωση ενδυνάμωσε την επικοινωνία των εισαγωγέων αντιπροσώπων με τους υποψήφιους αγοραστές προσφέροντας την δυνατότητα να κάνουν ζωντανά οι ίδιοι σύγκριση των μοντέλων τα οποία εξυπηρετούν και εκπληρώνουν τις ανάγκες τους.

newego_large_t_1101_54898081_type13145

Καλή ευκαιρία, για να συνομιλήσουν οι επισκέπτες με τους εκπροσώπους των εταιρειών και να ενημερωθούν πλήρως για τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά τον τρόπο υπολογισμού των τελικών τιμών πώλησης.

alfa-model

Οι πωλητές εξήγησαν αναλυτικά ότι πλέον τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα των αυτοκινήτων, δεν παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής τιμής. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αγοράστηκε μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων υψηλού κυβισμού με κινητήρες αναβαθμισμένου τεχνολογικού υπόβαθρου.

Η αυξημένη προσέλευση των επισκεπτών εκτιμήθηκε από όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στην φετινή έκθεση. Οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων σε δηλώσεις τους, αναφέρθηκαν στο θερμό ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα νέα αυτοκίνητα και μίλησαν για υψηλό αριθμό παραγγελιών που πήραν από τους επισκέπτες στην έκθεση.

Κλείνοντας η έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016” το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, έφερε τους συμμετέχοντες και διοργανωτές από φέτος να συζητούνε την επόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2017.

Δείτε περισσότερα για την έκθεση και το αυτοκίνητο και τα νέα μοντέλα, στο site της έκθεσης  autokinisiexpo.gr



Spread the love