Spread the love


Άγρια καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, έπειτα από διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών, που βρίσκεται στο Μαρούσι.

Σκηνές Φαρ Ουέστ με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομικών εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί στο Μαρούσι, μετά από ληστεία σε κατάστημα ψιλικών.

Πέντε άγνωστοι που κρατούσαν όπλα και φορούσαν κουκούλες, διέρρηξαν κατάστημα ψιλικών, στην οδό Άρεως, παίρνοντας πακέτα με τσιγάρα, καθώς και όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο. Όμως, κατά τη διάρρηξη ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του καταστήματος και στο σημείο έφτασαν οι ιδιοκτήτες, καθώς και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είχαν ειδοποιηθεί για το περιστατικό.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης σημειώθηκε άγρια καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών, έπειτα από διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών, που βρίσκεται στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματίες.

Μόλις οι δράστες είδαν τους αστυνομικούς επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα πυροβολώντας ταυτόχρονα κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ το ένα όχημα βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο, στην οδό Ομήρου στην Πεύκη. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε το site της Ελληνικής αστυνομίας

 

Πριν λίγες μέρες το ίδιο σκηνικό συνέβη και στην Παλλήνη.

Οι έξι κλέφτες που πήραν ένα βαν από εταιρεία στην Παλλήνη όταν ακινητοποιήθηκαν στο Γέρακα άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών     Επεισοδιακή ήταν η κατάληξη της κλοπής ενός βαν από εταιρεία στην Παλλήνη.   Οι δράστες λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπήκαν στις εγκαταστάσεις εταιρείας και πήραν ένα βαν αλλά έγιναν αντιληπτοί από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή.

Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε στο Γέρακα όταν οι έξι κλέφτες έριξαν το όχημα – άγνωστο γιατί – σε έναν μαντρότοιχο.   Όταν, όμως, κατέβηκαν από το όχημα και στη θέα των αστυνομικών που τους ακολουθούσαν οι κλέφτες άνοιξαν πυρ.   Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό.   Τελικά οι έξι κλέφτες βρήκαν καταφύγιο σε έναν καταυλισμό Ρομά όπου και χάθηκαν τα ίχνη τους.   Το βαν έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για περαιτέρω έρευνα ενώ οι έξι κλέφτες αναζητούνται.

 

 



Spread the love