Spread the love


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην  Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Εφαρμόζονται Πέμπτηκαι Παρασκευή  εθνική οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης, έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται Πέμπτη και Παρασκευή στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (474ο χιλιόμετρο) και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης της γέφυρας στον ανισόπεδο ημικόμβο Αιγινίου (468ο χιλιόμετρο).

Δείτε πληροφορίες για την Μεθώνη Πιερίας στο wikipedia.org

Δείτε πληροφορίες για την Αγαθούπολη Πιερίας στο wikipedia.org

Δείτε πληροφορίες για το Κλειδί Ημαθίας στο facebook

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε δύο χρονικές περιόδους και ξεχωριστά για κάθε κατεύθυνση ως εξής:

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

– από ώρα 07.00 έως 18.00 της 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου

– από ώρα 07.00 έως 18.00 της 2 και 6 Μαρτίου

Κατά τις ώρες 18.00 μέχρι 07.00 των παραπάνω ημερομηνιών θα εφαρμόζεται περιορισμός της κίνησης των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από το 461,2 χιλιόμετρο έως 461,8 χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου.

Επισημαίνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη (02-03-2017) και ώρα 18:00 έως και ώρα 14:00 της Κυριακής (05-03-2017) καμία ρύθμιση δεν θα είναι σε ισχύ.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

– από ώρα 07.00 έως 18.00 της 16 και 17 Φεβρουαρίου

– από ώρα 07.00 έως 18.00 της 3 και 7 Μαρτίου

Οι εκτροπές κυκλοφορίας θα διεξάγονται ως ακολούθως:

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

α) Όλα τα οχήματα που προέρχονται από Αθήνα και κινούνται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα εξέρχονται από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο), θα εισέρχονται στην Εθνική Οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Αιγίνιο, έξοδος στον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου, είσοδος στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και είσοδος στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (474ο χιλιόμετρο).

β) Όλα τα οχήματα που προέρχονται από Κατερίνη και κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, συνεχίζουν έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου, όπου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και είσοδος στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδιού (474ο χιλιόμετρο).

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα:

α) Έξοδος από την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδιού (474ο χιλιόμετρο) και είσοδος στην Εγνατία Οδό στην κατεύθυνση προς Βέροια, συνέχεια επί της Εγνατίας Οδού έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου, από εκεί έξοδος από την Εγνατία Οδό και συνέχεια στην Παλαιά Εθνική Οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Κατερίνη έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο), από όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

β) Όλα τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εξέρχονται από την Εγνατία Οδό στον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου, συνέχεια μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξάνδρειας – Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Κατερίνη, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο), από όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο



Spread the love