Spread the love


Σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία η εύρεση εκρηκτικού μηχανισμού (βόμβα) πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης και χρειάστηκε να παρέμβουν πυροτεχνουργοί για να απομακρύνουν τον κίνδυνο. Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, έχουμε και την τρομοκρατία..

Τον Επαναστατικό Αγώνα “βλέπει” η Αντιτρομοκρατική – Κάμερα έχει καταγράψει τον δράστη – Τι είπε ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση – Πρώτη φορά οι αστυνομικοί βλέπουν τέτοια συνδεσμολογία

Εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε πάρκο το οποίο βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης στην οδό Λυσίππου, εξουδετερώθηκε τα ξημερώματα με ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας.

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 02:50 στο κέντρο της Άμεσης Δράσης προειδοποιώντας ότι σε 40 λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στο πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης λέγοντας χαρακτηριστικά «προσοχή. Δεν είναι φάρσα».

Οι αστυνομικοί πήγαν στο πάρκο και είδαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός. Απέκλεισαν την περιοχή, ενώ άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών τον εξουδετέρωσαν με ελεγχόμενη έκρηξη και διαπίστωσαν ότι αποτελείτο, μεταξύ άλλων, από χειροβομβίδα, πυροκροτητή και χρονοδιακόπτη.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτη φορά οι αστυνομικοί βλέπουν τέτοια συνδεσμολογία.

Τι είπε ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση

Ένας άγνωστος τηλεφώνησε στις 02:50 στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και είπε: «Σε σαράντα λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στο πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης. Προσοχή. Δεν είναι φάρσα». Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση πρόσθεσε πριν κλείσει το τηλέφωνο: «Είναι για τον Λάμπρο».

Σημειώνεται ότι στην περιοχή της Δάφνης είχε χάσει τη ζωή του, στις 10 Μαρτίου 2010, μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς, ο βιολόγος αναρχικός Λάμπρος Φούντας.
Βόμβα Βόμβα Βόμβα Βόμβα

Δείτε την σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. hellenicpolice.gr



Spread the love