Spread the love


Ένας 24χρονος ταξιδιώτης αφίχθη αεροπορικώς από τις Βρυξέλλες, έχοντας καταπιεί μισό κιλό κοκαΐνη.

Ένας 24χρονος Πολωνός συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στην Ελλάδα από τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος συλληφθείς μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, 50 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 565 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δείτε το site του «Ελευθέριου Βενιζέλου» και πληροφορίες στο Wikipedia.org

Πριν λίγο καιρό πάλι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», άλλος ένας 36χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία έχοντας βάλει μέσα σε αυγά 960 γραμμάρια  κοκαΐνης είχε φθάσει αεροπορικώς στην Αθήνα, από τη Μαδρίτη.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Ευρώπης προς την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, στις 8-9-2016 το μεσημέρι, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 36χρονος υπήκοος Νιγηρίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από τη Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, δια της μεθόδου της καταπόσεως, μέσα σε εβδομήντα (70) αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -960- γραμμαρίων.

 

 

 



Spread the love