Spread the love


Σύλληψη εργαζόμενων στην Μόρια γιατί πουλούσαν χασίς σε πρόσφυγες

Στη σύλληψη δύο εργαζομένων σε υπηρεσίες στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας προέβη πριν λίγο ομάδα ανδρών του Λιμενικού Σώματος στο σπίτι τους στην περιοχή της Θερμής.

Κατά την σύλληψη του υπαλλήλου, στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 300 περίπου γραμμαρίων την οποία και πουλούσαν σε πρόσφυγες και μετανάστες στον καταυλισμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, στην Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, έφτασαν καταγγελίες από μετανάστες που φιλοξενούνται στη Μόρια, ότι υπάλληλος του Δήμου Λέσβου που εργάζεται στο τμήμα καθαριότητας, προμηθεύει στους μετανάστες ναρκωτικές ουσίες, τον παρακολούθησαν και μετά ήρθε και η σύλληψη του.

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου σε συνεργασία με άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, έκαναν έφοδο στο σπίτι του συγκεκριμένου 32χρονου υπαλλήλου στη Μυτιλήνη, όπου βρήκαν διάφορες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών – χασίς κλπ – και σύνεργα ακριβούς ζύγισης – ζυγαριά κλπ.

Ο υπάλληλος του Δήμου Λέσβου συνελήφθη και κρατείται στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ γίνεται εκτεταμένη έρευνα, για την προέκταση ή όχι της υπόθεσης αυτής.

«Καταυλισμό του τρόμου» χαρακτήριζε προ ημερών τη Μόρια το περιοδικό Der Spiegel. «Οι άνθρωποι εδώ παίρνουν ναρκωτικά. Υπάρχουν όλων των ειδών τα ναρκωτικά. Υπάρχουν πακέτα με μαριχουάνα τόσο μεγάλα όσο είναι το μαξιλάρι ενός καναπέ. Χάπια, ηρωίνη, κοκαΐνη, βότκα, ουίσκι, και δεν είναι ακριβά. Ένα μπουκάλι Jack Daniel´s κοστίζει δέκα ευρώ» δήλωνε χαρακτηριστικά στο γερμανικό περιοδικό μετανάστης.

Δείτε πληροφορίες για την Μόρια εδώ και στην επίσημη σελίδα της περιοχής στο facebook
 



Spread the love