Spread the love


Εκτός ορίων βγήκαν δύο θαμώνες σε μπαράκι στο κέντρο της πόλης στην Θεσσαλονίκη όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν το αντίτιμο για τα ποτά που είχαν καταναλώσει.

Εκτός ορίων βγήκαν δύο θαμώνες σε μπαράκι στο κέντρο της πόλης  στην Θεσσαλονίκη όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν το αντίτιμο για τα ποτά που είχαν καταναλώσει.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μπαράκι στην οδό Σβορώνου 3 στην περιοχή της Συγγρού στη Θεσσαλονίκη. Όταν ζητήθηκε από τους δύο πελάτες οι οποίοι ήταν αραβικής καταγωγής -είχαν περιέλθει σε κατάσταση μέθης- να πληρώσουν, τότε η κατάσταση ξέφυγε.

Οι εργαζόμενοι τους εξήγησαν ότι θα έπρεπε να καταβάλλουν το αντίτιμο για όσα είχαν καταναλώσει, ωστόσο οι δύο άνδρες αντέδρασαν και μαινόμενοι άρχισαν να πετούν αντικείμενα στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του καταστήματος.

Πολίτης που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο εξωτερικό του καταστήματος εισέπραξε την οργή των δύο ανδρών, αφού του επιτέθηκαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δύο άνδρες.

Δείτε το site thestival.gr

Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

 

Μέλη του «Ρουβίκωνα» πριν λίγες ημέρες τα έκαναν γυαλιά-καρφιά σε εταιρία στην Ομόνοια.

Στα γραφεία εταιρείας είσπραξης κοινοχρήστων εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης περίπου 15 μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Τα γραφεία στεγάζονται την οδό Ψαρρών, στην Ομόνοια. Από την εισβολή προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, ενώ όσοι «μπούκαραν» στο κτήριο πέταξαν και φέιγ βολάν και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Σε κείμενο που ανήρτησαν αργότερα σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι «βγήκε στο σφυρί το μοναδικό σπίτι εξαμελούς οικογένειας για χρέος 3.870 ευρώ προς την εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων», στην οποία επιτέθηκαν.

 

 

 

 

 

 

 



Spread the love