Spread the love


Ο οδηγός αγνόησε την προειδοποίηση και τις απαγορεύσεις για στάθμευση και πάρκαρε όπως τον βόλευε.

Ο οδηγός αγνόησε την προειδοποίηση και τις απαγορεύσεις για στάθμευση και πάρκαρε όπως τον βόλευε. Ο λόγος για τον οδηγό του αυτοκινήτου επί της Εφέδρων Πολεμιστών στα Χανιά Κρήτης.

Σύμφωνα με το zarpanews, είναι ο μοναδικός οδηγός που έχει παρκάρει στη μια πλευρά του δρόμου, αδιαφορώντας για το ότι στο σημείο θα πραγματοποιούνταν προγραμματισμένες εργασίες για τις οποίες υπήρχε η σχετική ενημέρωση.

Έτσι, και προκειμένου να διανοιχτούν οι απαραίτητες τομές, το συνεργείο έκανε το αναγκαίο ζιγκ-ζαγκ, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά.

Δείτε τι έγραψε το zarpanews.gr για το θέμα

 

Στο παρελθόν στην Βρετανία ένας άλλος οδηγός ξέχασε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο του και αποκλείστηκε από… βουνά πέτρας και χώματος!

Ένας ιδιοκτήτης τζιπ μάρκας Vauxhall Fontera αμέλησε να μετακινήσει εγκαίρως το όχημά του από τον προσωπικό χώρο στάθμευσης εν όψει εργασιών ανέγερσης ενός κτηρίου που θα λάμβαναν χώρα στον δρόμο έξω από το σπίτι του.

Ως αποτέλεσμα, ο άτυχος άνδρας αντίκρισε ένα πρωί βουνά από πέτρες, χώμα και μπάζα να περικυκλώνουν το αυτοκίνητό του σε απόσταση εκατοστών!

Να σημειωθεί ωστόσο ότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εργάτες της οικοδομής είχαν αφήσει εγκαίρως αρκετές ειδοποιήσεις προς τους κατοίκους για τις επικείμενες εργασίες.



Spread the love