Spread the love


Αστρονομικό ποσό άγγιξε η λεία της σπείρας που ξάφριζε Έλληνες επώνυμους.

Τέλος στους εφιάλτες των celebrities έβαλε η Ασφάλεια, εξαρθρώνοντας την επικίνδυνη συμμορία ληστών που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους VIPs στα σπίτια των οποίων εισέβαλαν οπλισμένοι με πιστόλια και καλάσνικοφ.

Μεταξύ των θυμάτων τους ήταν ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, από τον οποίο είχαν αρπάξει ένα χρηματοκιβώτιο, ο συνθέτης και μάνατζερ Τόνυ Μαυρίδης, αλλά και η γνωστή μανικιουρίστα Τέτα Καμπουρέλη. Μάλιστα ο σύζυγός της είχε βρεθεί μια ανάσα από τον θάνατο, όταν αγνόησε τον κίνδυνο και αφόπλισε έναν από τους ληστές, με αποτέλεσμα ο συνεργός του να τον πυροβολήσει εν ψυχρώ. Ευτυχώς δεν τον πέτυχε αλλά στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Δείτε τον Νίκο Βέρτη στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το Official site

Δείτε τον Τόνυ Μαυρίδη στο Facebook, και το Twitter

Δείτε την Τέτα Καμπουρέλη, το Twitter, το Instagram και το Official site

Η συγκεκριμένη σπείρα είχε διαπράξει εννέα ένοπλες ληστείες και 36 διαρρήξεις και η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ. Επί έξι ολόκληρους μήνες η αστυνομία αξιοποιούσε πληροφορίες και μελετούσαν το οπτικό υλικό που είχαν στα χέρια τους από τις κατά καιρούς εισβολές στα σπίτια των VIPSs.

Δείτε το site της ΓΑΔΑ

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ένας 22χρονος Αλβανός, ενώ ταυτοποιήθηκαν και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους, τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 25 και 26 ετών, καθώς και ένας 28χρονος, ο οποίος είναι δραπέτης από φυλακή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απόπειρα ανθρωποκτονίας, των διακεκριμένων ληστειών και κλοπών, της πλαστογραφίας, της υπεξαίρεσης και της απόδρασης κρατουμένου καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.



Spread the love