Spread the love


Μπήκε στο εστιατόριο, πλησίασε το ταμείο και αντί να περιμένει να παραγγείλει… πήρα τα φιλοδωρήματα και έγινε «καπνός»!

Μπήκε στο εστιατόριο, πλησίασε το ταμείο και αντί να περιμένει να παραγγείλει… πήρα τα φιλοδωρήματα και έγινε «καπνός»!

Ένας άνδρας μπήκε γνωστό εστιατόριο – μαγειρείο της Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έκλεψε τα φιλοδωρήματα των εργαζομένων.

Δείτε πληροφορίες για την Θεσσαλονίκη στο Wikipedia.org

Η ώρα ήταν 10:00 το πρωί, όταν μπήκε ο άντρας αθόρυβα στο εστιατόριο. Πλησίασε το ταμείο, κοίταξε γύρω του και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν τον βλέπει κανείς, πήρε το κουτί με τα φιλοδωρήματα, το έβαλε μέσα στο μπουφάν του και έφυγε!

Δεν πρόβλεψε όμως, ότι τον κατέγραφαν οι κάμερες του εστιατορίου. Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα, ανέβασε στο facebook ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ώστε να αναδείξει το περιστατικό και να ζητήσει πληροφορίες για τον δράστη. «Για όσους ρωτήσατε, έγινε στο Μillet, Bασιλέως Ηρακλείου 21 δίπλα στην Βενιζέλου. Ήταν 10 το πρωί κατά την διάρκεια της καθαριότητας. Ο τύπος απ ότι έμαθα το έχει κάνει επάγγελμα» έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης στην δημοσίευση του.

 

Συνελήφθησαν 7 άτομα, μετά την «έφοδο» της αστυνομίας σε μαγαζί στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, εντόπισαν και συνέλαβαν 6 άντρες, ηλικίας από 26 έως 65 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παίγνιο με τράπουλες (πόκερ).

Επιπλέον, συνελήφθη και ο  47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος διευκόλυνε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2 τράπουλες, 449 μάρκες, 1 μεταλλική βαλίτσα που περιείχε μάρκες – σφραγισμένες τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.

 

 



Spread the love