Spread the love


Πόσο πουλήθηκε το αρχοντικό της ταινίας «Τζένη Τζένη»; Το αρχοντικό της «οικογένειας Κασσανδρή» της γνωστής ελληνικής ταινίας  που δεσπόζει ακόμη στις Σπέτσες, άλλαξε χέρια.

Το αρχοντικό της «οικογένειας Κασσανδρή» της γνωστής ελληνικής ταινίας «Τζένη Τζένη» που δεσπόζει ακόμη στις Σπέτσες, άλλαξε χέρια.

Το πανέμορφο διώροφο σπίτι μέσα στο οποίο η Τζένη Καρέζη και ο Ανδρέας Μπάρκουλης έζησαν έναν από τους πιο έντονους και τρυφερούς έρωτες του ελληνικού κινηματογράφου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους ιδιοκτήτες του.

Δείτε πληροφορίες για την ταινία στο Wikipedia.org

 Πρόκειται για ένα ακίνητο συνολικής έκτασης 600 τ.μ., με δύο ορόφους. Διαθέτει μεταξύ άλλων μια τεράστια βιβλιοθήκη και 5 υπνοδωμάτια. Βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και πλέον, σύμφωνα με την Espresso, ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια του Νίκου Ευθυμίου. Το τίμημά της άγγιξε τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Η αντικειμενική αξία της βίλας υπολογιζόταν στα 550.000 ευρώ, όμως τελικά πουλήθηκε για 3,5 εκατ. ευρώ. Το σπίτι είναι καλοδιατηρημένο και έχει θέα προς το απόλυτο γαλάζιο του Αργοσαρωνικού.

Όπως αναφέρει το Μononews.gr, ο Nίκος Eυθυμίου, ως πρόεδρος των Eλλήνων Eφοπλιστών (έως πριν λίγα χρόνια) κατάφερε να σφραγίσει την περίοδό του, με αρκετά επιτεύγματα. Επί προεδρίας του ο ελληνικός εφοπλισμός έφερε στη χώρα μας (το 2007) το ποσό των 17 δις. ευρώ- ποσό που αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ όλων των εποχών.

Την ίδια περίοδο, μέσα σε έναν χρόνο, δόθηκαν 1.054 παραγγελίες νέων πλοίων σε ναυπηγεία, ενώ ο στόλος ξεπέρασε τα 4.200 πλοία συνολικού τονάζ 250 εκατομμυρίων dwt.

Γιος του Δημήτρη Eυθυμίου, μετά τις σπουδές του (ναυτιλιακά) στο City College of London, άρχισε να δουλεύει στη ναυτιλιακή επιχείρηση που είχε ιδρύσει ο πατέρας του, Δ. Eυθυμίου (μαζί με τους Aντώνη Aγγελικούση και Π. Kαλούδη), μόλις στα 26 του χρόνια. Tρία χρόνια αργότερα, το 1973, ίδρυσε την Liberty Maritime Agency Ltd με τον Mάρκο Φράγκου και, έφτασε στη σημερινή Efthymiou D. Shipping S.A.

Παράλληλα, είναι φανατικός Ολυμπιακός και ένας από τους έντεκα εφοπλιστές που συγκρότησαν το 1979 την ΠAE Oλυμπιακός, με πρόεδρο του κ. Σταύρο Nταϊφά, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας.

https://youtu.be/Ze2lKHsJ0OY



Spread the love