Spread the love


Δείτε πότε “πέφτει” του Αγίου Πνεύματος 2017. Όλες οι υπόλοιπες αργίες του 2017 για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.

Δευτέρα 5 Ιουνίου “πέφτει” η ημέρα του Αγίου Πνεύματος και αποτελεί την τέλεια αφορμή για να κάνετε την πρώτη σας βουτιά στη θάλασσα. Κανονικά θα λειτουργήσουν την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, που πέφτει φέτος την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, και εκτός εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα προσέλθουν κανονικά στη δουλειά τους, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους. Στο Δημόσιο, αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας. Επίσης σε διάφορες περιοχές της χώρας εθιμοτυπικά καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Όσοι εργαζόμενοι δεν προσέλθουν στην εργασία τους (αδικαιολόγητα) δεν δικαιούνται το ημερομίσθιο της ημέρας αυτής το οποίο και θα αφαιρεθεί από τις αποδοχές τους. Στην περίπτωση που οι ημερομίσθιοι που δεν εργαστούν, δεν δικαιούνται αμοιβή αφού δεν ορίζεται με διάταξη νόμου η πληρωμή του ημερομισθίου σε μη εξαιρέσιμες αργίες.

Σημειώστε και τις υπόλοιπες αργίες για να κανονίσετε το πρόγραμμά σας. Τρίτη “πέφτει” ο Δεκαπενταύγουστος, Σάββατο είναι η 28η Οκτωβρίου, ενώ τα Χριστούγεννα 2017 και η Πρωτοχρονιά 2018 είναι Δευτέρα.

Όλες οι υπόλοιπες αργίες του 2017:

15 Αυγούστου, Τρίτη, Κοίμηση της Θεοτόκου

28 Οκτωβρίου, Σάββατο, Επέτειος του Όχι

17 Νοεμβρίου, Παρασκευή, Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

25 Δεκεμβρίου, Δευτέρα, Χριστούγεννα

1 Ιανουαρίου, Δευτέρα, Πρωτοχρονιά 2018.



Spread the love