Spread the love


Σε «παραλήρημα» έχει οδηγήσει την ελληνική κοινωνία το δημοφιλές reality επιβίωσης Survivor. Καρδιοπαθής στην Κρήτη πήγε στον καρδιολόγο

Σε «παραλήρημα» έχει οδηγήσει την ελληνική κοινωνία το δημοφιλές reality επιβίωσης Survivor.

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το επεισόδιο του Survivor σε έναν καρδιοπαθή από την Κρήτη.

Μετά από τα παιδιά που… παλεύουν στα διαλείμματα κάνοντας τους δικούς τους στίβους μάχης, φαίνεται πως η μανία του Survivor «χτύπησε» και τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση καρδιοπαθούς από την Κρήτη, ο οποίος δεν άντεξε τη δυνατή συγκίνηση και τη φόρτιση που του προκάλεσε η απώλεια της νίκης της αγαπημένης του ομάδας στο τηλεπαιχνίδι και κατέληξε να φτάσει αγχωμένος μέχρι το ιατρείο του καρδιολόγου του για τσεκ απ.

Όπως είπε ο καρδιολόγος Δημήτρης Φανουράκης στην εφημερίδα, ο ασθενής του εκμυστηρεύτηκε πως δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα αφού κατέρρευσε μετά την ήττα της ομάδας των “Διασήμων”. Ο γιατρός συνέστησε στον 58χρονο να κλείσει για λίγες μέρες την τηλεόραση προκειμένου να ηρεμήσει και του έκανε τσεκ-απ. “Ήταν από τους πρώτους ασθενείς που έφθασαν χθες στο ιατρείο μου” είπε ο κ. Φανουράκης, σχολιάζοντας ότι δεν πίστευε στ’ αυτιά του τη στιγμή που ο ασθενής τού είπε πως κατέρρευσε όταν η αγαπημένη του ομάδα έχασε στο παιχνίδι.

Ο γιατρός συνέστησε στον 58χρονο να κλείσει για λίγες μέρες την τηλεόραση προκειμένου να ηρεμήσει.

Δείτε το Survivor στο site  , το Facebook, το Twitter και το Instagram

 

 



Spread the love