Spread the love


Μία… μπύρα ήταν η αφορμή για τον τραυματισμό του 40χρονου πριν από μερικές ημέρες στο παλιό νοσοκομείο στην Ρόδο.

Μία… μπύρα ήταν η αφορμή για τον τραυματισμό του 40χρονου πριν από μερικές ημέρες στο παλιό νοσοκομείο στην Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, για τη ληστεία της … μπύρας κατηγορούνται τρεις άνδρες ηλικίας 41,41 και 49 ετών αντίστοιχα οι οποίοι και θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη!

Πιο συγκεκριμένα, από την προανάκριση που έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου προέκυψε ότι ο 40χρονος πράγματι στις 25 Απριλίου 2017 είχε μεταβεί στο παλιό νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να διευθετήσει κάποιο ζήτημα του στο γραφείο Πρόνοιας που στεγάζεται εκεί.

Μαζί του κρατούσε και ένα κουτάκι μπύρας, το οποίο άφησε έξω από το κτίριο όταν μπήκε μέσα για να κάνει τη δουλειά του.

Δείτε πληροφορίες για την Ρόδο στο Wikipedia.org

Όταν την ολοκλήρωσε και εξήλθε, αναζήτησε το κουτί με την μπύρα όμως αυτό είχε εξαφανιστεί. Τότε είδε έναν εκ των τριών ανδρών να κρατάει μία μπύρα, στον οποίο και δήλωσε ότι ήταν η δική του.

Ο άνδρας απάντησε πως αυτό δεν ίσχυε και γρήγορα «άναψε» ο καβγάς μεταξύ των τριών ανδρών και του 40χρονου, καταλήγωντας με τον τελευταίο για πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Ο 40χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι μαζί του είχε το κινητό του τηλέφωνο, διάφορα έγγραφα και χρήματα τα οποία δεν βρέθηκαν.

Οι δύο 41χρονοι και ο 49χρονος δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου ωστόσο σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: Ροδιακή



Spread the love