Spread the love


Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στην Κεντρική πλατεία στην Λάρισα, εκεί όπου με τη μεγάλη συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Αχίλλειου. Η Μπάντα αφιέρωσε και ένα τραγούδι στους νεκρούς πιλότους του μοιραίου Χιουϊ

Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στην Κεντρική πλατεία στην Λάρισα, εκεί όπου με τη μεγάλη συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Αχίλλειου. Η Μπάντα αφιέρωσε και ένα τραγούδι στους νεκρούς πιλότους του μοιραίου Χιουϊ

Στον χαιρετισμό του ο μαέστρος της μπάντας, πλωτάρχης Γιώργος Τσιλιμπάρης προανήγγειλε την έναρξη της συναυλίας με ένα τραγούδι αφιερωμένο στους τέσσερις συναδέλφους στρατιωτικούς που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους στην πτώση του ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου.

Ήταν το γνωστό τραγούδι «Ο ήλιος θεός» που ερμήνευσε πρώτος ο Βασίλης Σκουλάς σε στίχους του Πάρη Μήτσιου και μουσική του Μιχάλη Νικολούδη.

Νωρίτερα στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή στην αναβίωση των «Αχίλλειων».

Πλήθος κόσμου και επισήμων παρακολούθησαν τη συναυλία σε μία όμορφη, σχεδόν καλοκαιρινή βραδιά, στο κέντρο της πόλης.

Δείτε άλλα θέματα στο Lifeviews για το μοιραίο Χιούι που κατέπεσε στο Σαραντάπορο εδώ και εδώ



Spread the love