Spread the love


Η θέα της «Ocean Victory» κόβει την ανάσα! Επιβλητική και λαμπερή, η πολυτελής θαλαμηγός του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου το 2015 ξεπερνούσε τα 2,6 δισεκατομμύρια, κατέπλευσε στην Μύκονο.

Ο λόγος για το πλωτό «παλάτι», που μπορεί να φιλοξενήσει 26 άτομα και 50 μέλη πληρώματος, πριν αγκυροβολήσει στο νησί των Ανέμων, είχε βρεθεί στην Ρόδο και στην Πάρο.

Για την ιστορία του πανάκριβου πλοίου θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ναυπηγήθηκε το 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri της Ιταλίας και φιγουράρει στην λίστα με τα 10 μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου.

Το μήκος της πολυτελούς θαλαμηγού είναι 140 μέτρα και το πλάτος της 19 μέτρα, ενώ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει επτά καταστρώματα, 13 καμπίνες, ελικοδρόμιο, έξι πισίνες, κινηματογράφο, γυμναστήριο, club, τζακούζι, σαλόνι ομορφιάς, ανελκυστήρα, μπάρμπεκιου, δωμάτιο παρατήρησης του βυθού, γκαράζ φύλαξης ταχύπλοου μήκους 14 μέτρων και σύστημα σταθεροποίησης πλεύσης, ώστε να εξασφαλίζει την ακόμα μεγαλύτερη άνεση των τυχερών επιβατών, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες!

Απολαύστε το πλοίο «Ocean Victory» στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε περισσότερα στο: mykonoslive.tv 

Πληροφορίες για το σκάφος στο yachtcharterfleet.com



Spread the love