Spread the love


Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτη στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όπου ένας νεαρός μετανάστης σκαρφίστηκε το κόλπο του …νεκρού για να μη συλληφθεί.

Σύμφωνα με το Patrastimes, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν άντρες του λιμενικού σε τριαξονικό φορτηγό που προοριζόταν να ταξιδέψει στην Ιταλία, εντοπίστηκε ένας νεαρός μετανάστης, ο οποίος παρά τις απέλπιδες εκκλήσεις των αστυνομικών να βγει από το σημείο που είχε κρυφτεί, εκείνος  δεν έδινε κανένα σημείο ζωής και δεν αντιδρούσε.

Οι λιμενικοί θεώρησαν ότι ο νεαρός άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του καθώς παρέμενε εγκλωβισμένος στην καρότσα του οχήματος, άγνωστο για πόσες ώρες. Η εικασία τους μάλιστα ήταν ότι ενδεχομένως να είχε χάσει τη ζωή του.

Οι αρχές κάλεσαν επειγόντως το ΕΚΑΒ αλλά λίγο πριν το ασθενοφόρο φτάσει στο λιμάνι της Πάτρας δόθηκε εντολή να ακυρώσει τον προορισμό του, καθώς όπως ενημερώθηκες το κέντρο, ο μετανάστης προσποιούταν τον πεθαμένο προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη.

Ο μετανάστης υπέκυψε τελικά και παραδόθηκε στις αρχές μη μπορώντας να αντέξει για περισσότερη ώρα την ακινησία αλλά και τον καυτό ήλιο κάτω από την καρότσα του φορτηγού.

Πηγή: Patrastimes.gr



Spread the love