Spread the love


Σοκ προκαλεί από το πρωί η είδηση της άγριας δολοφονίας 57χρονου άνδρα, στο στο 167χλμ της Παλιάς Εθνικής οδού Λαμίας-Αθηνών, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. 

Το αποτρόπαιο έγκλημα ανακάλυψε περαστικός, κάτοικος της περιοχής, που έκανε τον πρωινό του περίπατο στις 06:30 της Κυριακής, όταν αντίκρισε τον άτυχο άνδρα κατακρεουργημένο σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. 

Το θύμα ταυτοποιήθηκε και όπως αποδείχθηκε πρόκειται για άνδρα από την Γλυφάδα, βαυαρικής καταγωγής, 57 ετών, ο οποίος, κατά τις πρώτες πληροφορίες, ασχολούνταν με τις οικοδομές. 

Εντύπωση προκαλεί ότι το θύμα δεν φαίνεται να είχε βρεθεί προσχεδιασμένα στην περιοχή, καθώς δεν έκανε διακοπές εκεί και δεν είχε νοικιάσει κάποιο ξενοδοχείο ή δωμάτιο στην περιοχή. 

Ετσι, τώρα, η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ότι το θύμα παραπλανήθηκε και μεταφέρθηκε από τους μετέπειτα δολοφόνους του στο συγκεκριμένο σημείο από την Αθήνα. 

Οι άνδρες των εγκληματολογικών της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν τώρα το ποιοι μπορεί να μετέφεραν τον 57χρονο στην περιοχή και να τον δολοφόνησαν με τέτοια αγριότητα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στο πτώμα βρέθηκε και το κινητό του το οποίο ίσως δώσει κάποιες απαντήσεις. 

Φωτογραφίες: tvstar.gr



Spread the love