Spread the love


Τα τρία ανήλικα παιδιά του εξανάγκαζε στην επαιτεία, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, ένας 43χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων σε βάρος ανηλίκων και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η σύλληψη έγινε όταν μετά από τηλεφωνική καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι τρεις ανήλικοι (16, 12 και εννέα ετών) μαζί με τον πατέρα τους, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, όπου προέκυψε ότι τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, που μετοίκησαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, τόσο τα παιδιά όσο και η μητέρα τους υφίσταντο καθημερινά έντονη βία.

0 43χρονος μετέφερε τα παιδιά του σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, όπου τα εξανάγκαζε να «εργάζονται» παίζοντας μουσικό όργανο και στη συνέχεια τους αφαιρούσε τα χρηματικά ποσά που κατάφερναν να συγκεντρώσουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, τις φορές που τα παιδιά δεν κατόρθωναν να συγκεντρώσουν ικανοποιητικό χρηματικό ποσό, βιαιοπραγούσε σε βάρος τους, προκειμένου να τα τιμωρήσει. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Spread the love