Spread the love


Την στιγμή που μία γυναίκα βάζει στην τσάντα της ένα μαγιό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα αλυσίδας με γυναικεία εσώρουχα και μαγιό.

Η πελάτισσα ξεκίνησε βλέποντας και ψάχνοντας μαγιό στα ράφια, ώσπου διάλεξε ένα και το έβαλε γρήγορα στην μεγάλη τσάντα που κρατούσε.

Ωστόσο, η ίδια δεν εξαφανίστηκε αμέσως όπως θα έκαναν οι περισσότεροι, αλλά συνέχισε να ψάχνει, θέλοντας να κλέψει ακόμη ένα.

Όπως εξηγεί στο Seleo, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, η γυναίκα πήρε μόνο το κάτω μέρος από τα μαγιό, καθώς τα επάνω μέρη είχαν αντικλεπτικά. «Είχαμε αντικλεπτικά μόνο στο πάνω μέρος των μαγιό και στα κάτω μέρη δεν υπήρχαν εκείνη την στιγμή.

Βρήκε την ευκαιρία, καθώς μια πωλήτρια έλειπε εκείνη την ώρα από το μαγαζί και η άλλη ήταν απασχολημένη με άλλη πελάτισσα» δηλώνει στο Seleo ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Τα κλοπιμαία, έχουν αξία 450 ευρώ, καθώς «επέλεξε τα ακριβά κομμάτια», όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατ΄αγνώστoυ, ενώ ψάχνοντας τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, εντόπισαν την γυναικά να φεύγει μετά την κλοπή από την έξοδο που υπάρχει στάση λεωφορείων.

Πηγή: Seleo.gr



Spread the love