Spread the love


Συγγενείς, φίλοι, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν για τελευταία φορά τον 11χρονο Μάριο που έφυγε πολύ άδικα και πρόωρα από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο σχολείο του, από αδέσποτη σφαίρα.

Το 11χρονο αγόρι το βράδυ της Πέμπτης βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου στην οδό Αν. Βαρέλα 37 στο Μενίδι μαζί με την μητέρα του και τους συμμαθητές του όπου εξελισσόταν γιορτή για τη λήξη της φετινής σχολικής περιόδου.

Περίπου στις 21:30, το μικρό παιδί έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο έδαφος χτυπώντας το κεφάλι του σε κράσπεδο. Μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία, φέροντας τραύμα και αιμορραγία στο πίσω μέρος του κεφαλιού, διασωληνώθηκε αλλά παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, το 11χρονο αγόρι έχασε την ζωή του. Εκτοτε, μετά την νεκροψία του ιατροδικαστή αποκαλύφθηκε η αλήθεια για ότι είχε συμβεί.

Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι από νωρίς έχει γεμίσει με κόσμο για το τελευταίο βουβό αντίο στον 11χρονο. Συμμαθητές και φίλοι του Μάριου είναι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

Πρόσωπα θλιμμένα που επιζητούν να αποδοθούν οι ευθύνες για ότι συνέβη στο δικό τους παιδί. Τραγική φιγούρα η μητέρα του μικρού Μάριου η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί, ο πατέρας και η αδερφή του.

Μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα εκτυλίσσονται στην περιοχή.

 Ο Ντανιέλ Μπατίστα ήταν προπονητής του 11χρονου
Πηγή Φωτό: alpha & policenet.gr



Spread the love