Spread the love


Συναγερμό έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. το νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, καθώς, όπως δείχνουν τα στοιχεία, από τύχη δεν υπήρξε θύμα.

Βάσει της έρευνας, η σφαίρα που κατέληξε σε σπίτι οικογένειας στο Μενίδι ήταν φονική. Ηταν μία βολίδα των 9 mm που καρφώθηκε σε τοίχο οικίας στην οδό Θεοφυλάχτου 6, σημείο στο οποίο έπαιζε ένα 14χρονο κορίτσι. Πρόκειται για βολή που ήταν ευθεία και πυροδοτήθηκε από απόσταση που δεν ξεπερνάει τα 100 μέτρα. Ουσιαστικά θα μπορούσε να σκοτώσει σε περίπτωση που πετύχαινε είτε το κοριτσάκι είτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.

Από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, φαίνεται πως η βολίδα δεν ήταν αποτέλεσμα άσκοπων πυροβολισμών, αλλά ενδεχομένως προϊόν αντιπαλότητας ανάμεσα σε άτομα με παραβατική δραστηριότητα.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έδωσε εντολή να αναλάβει την εποπτεία των ερευνών ο εισαγγελικός λειτουργός Γιώργος Νούλης, ο οποίος λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης θα ενημερώνει τακτικά τον κ. Ζαγοραίο για την εξέλιξη των ερευνών.



Spread the love