Spread the love


Νύχτα έντασης με βόμβες μολότοφ εναντίον κτιρίου που στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και πυρπόληση μηχανήματος αυτόματης ανάληψης σημειώθηκε στην Πάτρα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι δράστες τα ξημερώματα της Πέμπτης έριξαν βόμβες στο εν λόγω που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Νοταρά και Ρωμανού ενώ στη συνέχεια πυρπόλησαν και μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται διαγωνίως απέναντι από το κτίριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίθεση εκδηλώθηκε στις 4.15 π.μ. οι δράστες πέταξαν στο κτίριο τέσσερις βόμβες μολότοφ και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό στο ΑΤΜ.

Να σημειωθεί ότι και στα πέντε σημεία εκδηλώθηκαν εστίες πυρκαγιάς που κατασβέστηκαν από τους πυροσβέστες που  έφθασαν άμεσα στο σημείο.

Τέλος, στο κτίριο του δέχτηκε την επίθεση των αγνώστων, στεγάζονται το Εργαστήριο Κτηνιατρικής του ΥπουργείουΑγροτικής Ανάπτυξης και το Εργαστήριο Αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες φέρεται να ήταν τρεις και αφού πρώτα επιτέθηκαν και στη συνέχεια πυρπόλησαν το ΑΤΜ έριξαν μολότοφ σε διάφορα σημεία του γειτονικού κτιρίου του υπουργείου ενώ κάποιες από αυτές έσπασαν τα τζάμια μου προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Οι άγνωστοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή επί της οδού Ρωμανού και αναζητούνται από τις αρχές.

Πηγή: tempo24.gr



Spread the love