Spread the love


​Περισσότεροι από 5.000 τόνοι σκουπιδιών βρίσκονται στους δρόμους της Πάτρας, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την θερμοκρασία που χτυπάει «κόκκινο», έχει καταστήσει τις συνθήκες διαβίωσης στην αχαϊκή πρωτεύουσα αφόρητη.

Όπως σημειώνει το patrastimes.gr, η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου καθώς στην ατμόσφαιρα από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα είναι διάχυτη η οσμή από τα αμάζευτα σκουπίδια. Η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα πιο δύσκολη από αύριο με το θερμόμετρο μέχρι και την Κυριακή να δείχνει 41 και 42 βαθμούς Κελσίου.

«Αν συνεχιστεί η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα , τίθεται θέμα δημόσιας υγείας ενώ την ίδια ώρα τα δίκαια αιτήματα των χιλιάδων συμβασιούχων για εξεύρεση λύσης στο δικαίωμα τους στη δουλειά εξακολουθεί να σκοντάφτει μεταξύ νομιμότητα του ελεγκτικού και πολιτικών αντιπαραθέσεων με την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα χθες Τρίτη , για ανεύρεση λύσης να πέφτει στο κενό καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ απέρριψε τις προτάσεις του», τονίζει το patrastimes που συνεχίζει δείχνοντας τι καιρό θα επικρατήσει στην πόλη το επόμενο διάστημα.



Spread the love