Spread the love


Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Ασπροπύργου που ζουν σε απόσταση αναπνοής από τον καταυλισμό της Νέας Ζωής.

Οπως περιγράφουν στο iefimerida, η περιοχή τους έχει μετατραπεί σε άβατο και από το πρωί έως το βράδυ συμβαίνουν κάθε λογής παρανομίες. 

Διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, ληστείες, αγοραπωλησίες όπλων, άσκοποι πυροβολισμοί είναι τα κομμάτια που συμπληρώνουν το παζλ της καθημερινότητας στην περιοχή.

Ο φωτογραφικός φακός του iefimerida βρέθηκε σε παλιά, εγκαταλελειμμένα εργοστάσια και απαθανάτισε στιγμιότυπα που παραπέμπουν σε ταινία του Χόλιγουντ. Τα ερημωμένα εργοστάσια έχουν μετατραπεί σε χώρους διάλυσης κλεμμένων οχημάτων. Οι κακοποιοί, αφού παραβιάσουν και «αρπάξουν» τα ΙΧ των ανυποψίαστων πολιτών, τα μεταφέρουν στα παλιά εργοστάσια και στη συνέχεια, αφού τα «γδύσουν», τα πυρπολούν.

Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή 

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής Νίκος Παπαδόπουλος μας είπε: «Δεν είμαστε ρατσιστές, δεν έχουμε πρόβλημα με τους Ρομά. Αυτό που θέλουμε είναι να καθαρίσει η περιοχή του Ασπροπύργου από τα κακοποιά στοιχεία, τα οποία έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων εφιαλτική. 
Τα παιδιά μας δεν μπορούν να παίξουν στους δρόμους. Οι ίδιοι κλειδωνόμαστε μέσα στα σπίτια μας όταν πέσει το σκοτάδι, γιατί η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη.
Εκτός όλων των άλλων υπάρχει η ρευματοκλοπή και η κλοπή νερού αλλά και η λεηλασία των σπιτιών που οι κάτοικοι τον εγκαταλείπουν.
Όταν ένας κάτοικος φύγει από το σπίτι του ότι υπάρχει μεταλλικό χάλκινο η αλουμινένιο εξαφανίζεται μέσα σε λίγες ώρες ζητάμε από την πολιτεία να σκύψει πάνω στο πρόβλημα καθώς και οι κάτοικοι του Ασπρόπυργου είναι κάτοικοι αυτής της χώρας».



Spread the love