Spread the love


Eφυγε σήμερα από την ζωή στα 42 του χρόνια, από ανακοπή ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος, με τον πολιτικό κόσμο αλλά και τα Wikileaks να τον αποχαιρετούν με ανακοινώσεις.

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του δημοσιογράφου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον πρόωρο, αδόκητο θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Εφήμερου. Ο προοδευτικός Κώστας Εφήμερος, υπηρέτησε την ερευνητική δημοσιογραφία και υπήρξε από τους πρωτοπόρους στον χώρο του ηλεκτρονικού Τύπου. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και τους οικείους του», δήλωσε ο Νίκος Βούτσης.

Τζανακόπουλος: Οδυνηρό γεγονός

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του Κώστα Εφήμερου, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του δημοσιογράφου:

«Ο απροσδόκητος θάνατος του Κώστα Εφήμερου αποτελεί ένα οδυνηρό γεγονός. Ο Κώστας Εφήμερος υπηρέτησε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία σε δύσκολους καιρούς, ανοίγοντας νέους δρόμους στη χρήση των νέων μέσων. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους και τους συναδέλφους του».

ΝΔ: Ξεχώρισε για τη μαχητικότητα και το ανήσυχο πνεύμα του

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου και εκδότη του “ThePressProject” Κώστα Εφήμερου (Παπαδόπουλου). Υπήρξε μέλος ευρωπαϊκών δημοσιογραφικών ενώσεων, καθώς και συνεργάτης των WikiLeaks. Στη σύντομη επαγγελματική του διαδρομή, ξεχώρισε για τη μαχητικότητα και το ανήσυχο πνεύμα του.
Στους οικείους και τη σύντροφό του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια»,
αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

ΛΑΕ: Βαθιά θλίψη

«Ο ξαφνικός θάνατος του Κώστα Εφήμερου, του δημοσιογράφου, συνιδρυτή και εκδότη του ThePressProject, με τις δυναμικές παρεμβάσεις και την κριτική ματιά, προκαλεί βαθιά θλίψη. Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Εφήμερου, τους οικείους του και τον δημοσιογραφικό κόσμο για την αιφνίδια απώλεια του», αναφέρει η  Λαϊκή Ενότητα.

Το αντίο από τα Wikileaks

Τον δημοσιογράφο αποχαιρέτησαν και τα Wikileaks με τα οποία ο Κώστας Εφήμερος είχε συνεργασία. «Rest in Power» αναφέρει το tweet.

 

 



Spread the love