Spread the love


Η ΤΕΝΑ και η εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ καλούν τους Θεσσαλονικείς να δώσουν δυναμικό παρών και μας κλείνουν ραντεβού από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στην “Ελιά του Μασούτη” δίπλα στον Λευκό Πύργο.

Για όσους αγαπούν τη Θεσσαλονίκη και θέλουν να την κρατήσουν καθαρή, υπάρχει μια διαδρομή διαφορετική από τις άλλες, που γίνεται την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην Παραλία. Πρόκειται για τη δράση “Πράσινες Διαδρομές”, που διοργανώνεται από την TENΑ σε συνεργασία με τα καταστήματα Μασούτης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Από τις 6.00 μ.μ. ως τις 9.00 μ.μ. , η ΤΕΝΑ μας καλεί όλους να δώσουμε το παρών, ξεκινώντας τη διαδρομή από την “Ελιά του Μασούτη” κοντά στον Λευκό Πύργο, τρέχοντας, περπατώντας ή με όποιο βηματισμό επιθυμούμε, στην Παραλία για έναν καλό σκοπό, για μια ακόμα πιο καθαρή πόλη. Η διαδρομή είναι μεταξύ 1.250μ. με 2.500μ., εύκολη για όλους και μπορείτε να καλύψετε όποιο τμήμα της θέλετε και για όσες φορές έχετε διάθεση. Άλλωστε, σημασία έχουν μόνο τα βήματα που θα πραγματοποιήσετε.

Τα βήματα των συμμετεχόντων θα μετριούνται χάρη στους ηλεκτρονικούς βηματομετρητές που θα δίνονται δώρο σε όλους κατά την εγγραφή τους. Όσο πιο πολλά βήματα καταγραφούν, τόσο πιο πολλά χρήματα θα δοθούν για την αγορά ειδικών καθαριστικών υλικών που χρειάζονται οι Los Lampicos για τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας!. Στόχος της ενέργειας είναι να φτάσουμε τα 4.000 ευρώ !!!

Οι Los Lampicos δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι μια ομάδα δραστήριων και αποτελεσματικών πολιτών που εδώ κι ένα χρόνο έχει αναλάβει να κάνει… λαμπίκο την πόλη. Τώρα με τις «Πράσινες Διαδρομές» έχουμε όλοι την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε, άμεσα και εύκολα, στην προσπάθειά τους αυτή, που βελτιώνει καθημερινά την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, και την κάνει ακόμα ομορφότερη για τους επισκέπτες της.

Ελάτε λοιπόν – είτε είστε κάτοικοι είτε επισκέπτες της Θεσσαλονίκης – να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Περιβάλλον την Πέμπτη 8 Ιουνίου με μια όμορφη αλλά και με κοινωνική ευαισθησία βόλτα στη παραλία.

Κάθε βήμα σας μετράει!



Spread the love