Spread the love


Αντιμέτωπος με τα αδικήματα της απάτης, της κλοπής και της πλαστογραφίας είναι ένας 36χρονος από τα Χανιά, που πλαστογραφούσε ιατρικές συνταγές, με τις οποίες προμηθευόταν ναρκωτικά φαρμακευτικά σκευάσματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος είχε αφαιρέσει από το ιατρείο 46χρονου ιατρική σφραγίδα και συνταγολόγιο, στο οποίο ανέγραψε μεγάλο αριθμό ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, καταρτίζοντας με αυτόν τον τρόπο πλαστές ιατρικές συνταγές.

Στη συνέχεια μετέβη σε δύο φαρμακευτικές επιχειρήσεις επιδεικνύοντας τις συγκεκριμένες πλαστές ιατρικές συνταγές και κατάφερε σε μία από αυτές, πείθοντας για τη γνησιότητά τους, να αγοράσει φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ο 36χρονος συνελήφθη χθές το απόγευμα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, ιατρική σφραγίδα και συνταγολόγιο (τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα), απόδειξη φαρμακευτικής επιχείρησης και 299 δισκία ναρκωτικού σκευάσματος.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 



Spread the love