Spread the love


Γέμισε ψάθινες ομπρέλες η βραβευμένη με «Μπλε σημαία» παραλία της Γλυφάδας. 

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν κατά μήκος της ακτογραμμής της πόλης οι πρώτες ειδικές ξύλινες κατασκευές σκιάσης δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους λουόμενους. Παράλληλα, συντηρήθηκαν και βάφτηκαν τα αποδυτήρια και οι ντουζιέρες.

Οπως ανακοινώθηκε επίσημα και από τον ίδιο τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου:

«Με μπόλικο μεράκι και πολλή αγάπη για την παραλία μας, είμαστε φέτος έτοιμοι περισσότερο απο κάθε άλλη φορά και υποδεχόμαστε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το καλοκαίρι στη Γλυφάδα μας!

Μπορεί οι συνεχείς βροχοπτώσεις του Μαϊου να μας πήγαν λίγο πίσω (λόγω της λάσπης που δημιουργήθηκε δυσκόλεψε η διάστρωση της αμμουδιάς), αλλά προσέξαμε επιμελώς κάθε γωνιά, φροντίσαμε το πράσινο και πλέον η παραλία μας, που πρόσφατα βραβεύθηκε για πρώτη φορά με γαλάζια σημαία, τα έχει όλα: Περισσότερα από 250 νέα δέντρα, καινούργια καθιστικά και παγκάκια, φρέσκια άμμο, ομπρέλες, αποδυτήρια, ντουζιέρες και πολλές ακόμα ανέσεις για τους λουόμενους – εντός των ημερών και το Seatrac για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Καλά μπάνια σε όλους και να βοηθήσουμε άπαντες να διατηρήσουμε καθαρή και ευπρεπή την παραλία μας, που είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους – μία από τις καλύτερες και πλέον φιλόξενες σε όλη την Αττική!».



Spread the love