Spread the love


Επαγγελματισμό και ευσυνειδησία επέδειξαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν σε έρευνες για να εντοπιστούν προσωπικά αντικείμενα και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν επιβαίνοντες σε όχημα που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Ιουνίου, στο 166ο χιλιόμετρο της Ολυμπίας Οδού κοντά στο Διακοπτό, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Αχαιοί (ένας άνδρας και μία γυναίκα, που μάλιστα φέρουν και το ίδιο επώνυμο), εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να τραυματιστούν ελαφριά.

Στο σημείο του τροχαίου έφθασε σύντομα ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ για τα αίτια του ατυχήματος ξεκίνησε άμεσα έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας.

Μετά από τις σχετικές εγγραφές οι αστυνομικοί πήγαν στο Νοσοκομείο, όπως προβλέπεται, για να πάρουν καταθέσεις από τους τραυματίες κι εκεί τους περίμενε μία έκπληξη: Τα θύματα του τροχαίου τους ενημέρωσαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν πολλά προσωπικά τους αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και μία τσάντα που περιείχε περίπου 40.000 ευρώ και κοσμήματα.

Οι αστυνομικοί, αφού δεν τα είχαν εντοπίσει στην καμπίνα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της αρχικής αυτοψίας, επανήλθαν άμεσα στο σημείο του τροχαίου και άρχισαν να ψάχνουν σε απόσταση από το σημείο του τροχαίου.

Δεδομένου ότι οι όμορες περιοχές από εκεί όπου που είχε εκτραπεί το όχημα ήταν δύσβατες, το έργο τους είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Όμως η παρατηρητικότητά τους και ο επαγγελματισμός τους, τους οδήγησε γρήγορα σε αποτέλεσμα. Εντόπισαν την τσάντα σε απόσταση από το όχημα και τα χρήματα ευτυχώς στην θέση τους. Βρήκαν ακόμη και τα κοσμήματα, καθώς και όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα, που είχαν «πετάξει» από το αυτοκίνητο εξαιτίας της εκτροπής. Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών υπηρεσιακών ενεργειών, όλα τα αντικείμενα και φυσικά τα χρήματα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: tempo24.news



Spread the love