Spread the love


Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών που πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στην αναγόρευση Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ.

Οι διαδηλωτές, στους οποίους δεν επετράπη νωρίτερα να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μουσικής όπου θα πραγματοποηθεί η τελετή αναγόρευσης, κατέληξαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3, στη Λεωφόρο Στρατού.

Εκεί επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο, ωστόσο, δυνάμεις της αστυνομίας τους απώθησαν, κάνοντας και πάλι χρήση χημικών.

Τελικά μια αντιπροσωπεία εισήλθε στο κτίριο για να ζητήσει να πραγματοποιήσει παρέμβαση “στον αέρα” του τρίτου δημόσιου καναλιού.

Κρατώντας σημαίες οι διαδηλωτές ποζάρουν μέσα στα γραφεία της ΕΡΤ-3 όπου μπήκαν μετά την ένταση που επικράτησε με τις δυνάμεις των ΜΑΤ όταν δεν τους επέτρεψαν να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μουσικής όπου βρισκόταν ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Οι διαδηλωτές μπήκαν στην ΕΡΤ-3 ζητώντας να παρέμβουν στον αέρα. Όπως έγραψαν και στη λεζάντα της φωτογραφίας “4 χρόνια μετά ξανά κατάληψη στην ΕΡΤ-3. Τότε η χούντα των Σαμαροβενιζέλων, σήμερα των Τσιπροκαμμένων.  Εμείς εδώ για τη ΝΙΚΗ και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ”.

Πηγή: Thestival



Spread the love