Spread the love


Τα συγχαρητήριά του στην ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των κλεμμένων ιατρικών εξαρτημάτων, αλλά και για την επιστροφή τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, εξέφρασε ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.

Ο διοικητής τόνισε πως πρόκειται για μια διεθνή σπείρα που έχει δραστηριότητα σε τουλάχιστον 11 χώρες, σημειώνοντας πως «είναι σημαντική η επιτυχία της αστυνομίας», καθώς «δέχθηκε συγχαρητήρια από επτά αστυνομίες των κρατών που είχαν πέσει θύματα των αντίστοιχων κλοπών».

«Εκφράζω τη χαρά μου διότι η ελληνική αστυνομία με έναν υψηλό επαγγελματισμό και με μια υπηρεσιακή ικανότητα πέτυχε κάτι το οποίο έχει έντονο συμβολικό χαρακτήρα. Ο συμβολισμός έγκειται στο γεγονός ότι το κράτος, οι υπηρεσίες, τα υπουργεία, αυτοί που λοιδορούνται για μια σειρά πράγματα, κάνουν τελικά πολύ καλά τη δουλειά τους και φτάνουν σε αποτελέσματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νάνος.

Μεταξύ άλλων ο διοικητής του Πανεπιστημιακού και Γενικού Νσοκομείου τόνισε πως ο ιατρικός εξοπλισμός που είχε κλαπεί και επέστρεψε πίσω στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, είναι ένα κολονοσκόπιο και ένα γαστροσκόπιο, ενώ αναμένονται να επιστραφούν και άλλα δύο μηχανήματα.

Τέλος ο κ. Νάνος σημείωσε πως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μετά από επιχορήγηση που δέχθηκε από το υπουργείο Υείας ύψους 95.000 ευρώ, προχωράει σε διαδικασία διαγωνισμού για την παραλαβή γαστροσκόπιου και κολονοσκόπιου τελευταίας τεχνολογίας, επισημαίνοντας πως προχωρούν και οι διαδικασίες για την αναπλήρωση και την επισκευή και άλλων ενδοσκοπίων του νοσοκομείου.

 



Spread the love