Spread the love


Σοβαρά ερωτηματικά εγείρει ο μυστηριώδης θάνατος Ρωσίδας τουρίστριας στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ ταυτόχρονα ο σύζυγός της έχει διακομιστεί σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου να εξακριβώσουν τι έχει συμβεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ηλικίας 41και 45 ετών έφτασε στο Ηράκλειο από τη Ρωσία μόλις πριν από πέντε μέρες. Στη συνέχεια φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα έχασε τη ζωή της υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αμεσα κλήθηκαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν και απλά προέβησαν στη διαπίστωση του θανάτου της γυναίκας. Αυτό ωστόσο που κάνει επιπλέον ιδιαίτερη αίσθηση είναι πως και ο άνδρας της ήταν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπουνοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Τέλος, ο 45χρονος Ρώσος τουρίστας είναι σε καταστολή καθώς έχει υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια ενώ οι γιατροί δεν μπορούν μέχρι στιγμής να πουν με ακρίβεια τι προκάλεσε την πολυοργανική ανεπάρκεια. Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση έχει εμπλακεί η ρωσική πρεσβεία στη χώρα ενώ έχει ζητήσει την πλήρη και διεξοδική διερεύνηση του συμβάντος.



Spread the love