Spread the love


Τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό της 60χρονης μητέρας 4 παιδιών εν ώρα εργασίας εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζωγράφου.

Η άτυχη υπάλληλος καθαριότητας άφησε την τελευταία της πνοή ενώ είχε βρισκόταν στην εργασία της για την αποκομιδή απορριμάτων.

Ολόκληρη η επιστολή του Δήμου Ζωγράφου

«Η εξηνταδυάχρονη Ντανιέλλα Πρελορέντζου εργαζόταν ως οδοκαθαρίστρια στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου. Μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, την Πέμπτη 29/06, η συγκεκριμένη υπάλληλος δούλεψε για πρώτη φορά την Παρασκευή 30/06, στις 6.30 π.μ μέχρι τις 9.30 π.μ συλλέγοντας τα σκουπίδια από τα καλαθάκια της λεωφόρου Παπάγου και η επόμενη βάρδια της ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Στις 12.01 π.μ προσήλθε στην εργασία της. Πριν ξεκινήσει να δουλεύει, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έγινε η διακομιδή της στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο πλευρό της βρίσκονταν συνεχώς η δήμαρχος και οι συνάδελφοι της. Θα γίνει νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια  και στους οικείους της. Η διοίκηση του Δήμου θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας».

Το τραγικό συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η 60χρονη Nτανιέλα Πρελορέντζου, μητέρα τεσσάρων παιδιών μεταξύ των οποίων ενός ΑΜΕΑ και μιας ανήλικης, πρώην συμβασιούχος, που είχε γίνει αορίστου χρόνου στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου μετά από δικαστική απόφαση, άφησε την τελευταία της πνοή εν ώρα υπηρεσίας

Συγκεκριμένα, η Ντανιέλα Πρελορέντζου την ώρα που είχε πάει στο αμαξοστάσιο του δήμου Ζωγράφου να αναλάβει την βάρδια της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και αδιαθεσία. Αμέσως της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες, στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος της.  Δεν έχουν ακόμη διακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της αλλά οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο.  



Spread the love