Spread the love


Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebookν αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο πατέρας του, συνταξιούχος στρατιωτικός της αεροπορίας, επειδή ήθελε να παντρευτεί την κοπέλα που ερωτεύτηκε.

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου στο Facebook:

«1966 Αυτός ερωτευμένος με κόρη αριστερού από τον Τύρναβο, στρατιωτικός μόνιμος στην αεροπορία, η Βάσω όντως στους Λαμπράκηδες. Η οικογένεια του Στάθη κεντροδεξιά αξιοπρεπής της λαϊκής εργατικής δεξιάς.

Δηλώνει στην υπηρεσία αρραβώνα. Τον καλούν και του λένε αν προχωρήσει θα περάσει Αεροδικείο για απόταξη. Ο πατέρας της κοπέλας του κάνει μια σοβαρή συζήτηση και του λέει ότι πρέπει να κοιτάξει την καριέρα του , το πάμφτωχο Στυλιδιωτάκι ,στέλνει στο διοικητή του προσκλητήριο γάμου…Ξεκινάνε οι διωγμοί το Αεροδικείο γίνεται και αποφασίζει λόγω της εγκυμοσύνης να μείνει…….μας φάγανε οι μεταθέσεις βαρεθήκαμε το πήγαινε έλα … Οι συμμαθητές του παίρναν βαθμούς ….αυτός που είχε αριστεύσει στην ειδικότητα και είχε μετεκπαιδευτεί στην Αμερική, 18 μήνες, τίποτα στάσιμος..

Η σειρά του γίνανε αξιωματικοί αυτός όχι.. Από μια τυχαία συνάντηση η Βάσω έφτασε στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την άκουσε και αποκαταστάθηκε πλήρως…..η σχέση μας πέρασε δύσκολα, μου ‘μαθε όμως δυο πράγματα που είναι κλειδιά ευτυχίας, να ψάχνεις να ενδιαφέρεσαι που είναι η ανάγκη και το άδικο και να εμπλέκεσαι χωρίς να στο ζητάνε ρε…. Σήμερα έφυγε, καλή αντάμωση πάτερα….».



Spread the love