Spread the love


Ο ΣΚΑΙ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΚΑΪ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους τρομοκράτες οι οποίοι χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, θεωρούσε ότι το θέμα είχε λήξει και ότι ο Μπογδάνος θα παρέμενε στο δυναμικό του σταθμού με την προϋπόθεση να μην επανέλθει στο ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΚΑΪ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους τρομοκράτες οι οποίοι χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, θεωρούσε ότι το θέμα είχε λήξει και ότι ο Μπογδάνος θα παρέμενε στο δυναμικό του σταθμού με την προϋπόθεση να μην επανέλθει στο ζήτημα.

Ομως, φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος ήθελε να επανέλθει στην υπόθεση επιμένοντας για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους τρομοκράτες στη σημερινή του εκπομπή, κάτι που τον έφερε σε πλήρη ρήξη με το κανάλι με αποτέλεσμα την απόλυσή του.

Τι είπε ο Μπογδάνος και προκάλεσε θύελλα

Ολα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην εκπομπή του  άφησε να εννοηθεί πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.

«Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια», είπε κατά λέξη.

Λίγο αργότερα ο ΣΚΑΪ μέσω ανακοίνωσης ζήτησε «συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου».

H συγγνώμη του ΣΚΑΪ

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Μαξίμου: Κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης», ήταν το σχόλιο του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:

Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

 



Spread the love